Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επί της οδού Μαρίνου Αντύπα στη Θεσσαλονίκη

5/4/2019

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επί της οδού Μαρίνου Αντύπα στη Θεσσαλονίκη

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας Κεντρικής  Μακεδονίας επί της οδού Μαρίνου Αντύπα στη Θεσσαλονίκη, από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.
Αναλυτικά, οι εργασίες αφορούν σεεργασίες διαγράμμισης του άξονα της οδού Μαρίνου Αντύπα στο τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο με την 67η Εθνική οδό «Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου» (λεωφόρος Γεωργικής Σχολής) έως τον ανισόπεδο κόμβο εξόδου στην Ε. Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.
Οι παραπάνω εργασίες θα εκτελεστούν από τις 8 έως και τις 10 Απριλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης τις 8.00 π.μ.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!