Περισσότερες περιπολίες από την ΕΛΑΣ και ενίσχυση της ασφάλειας στο Συνοικισμό ζητά ο Σύνδεσμος Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών

Επιστολή προς τον κ. Φώτιο Δομζαρίδη, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, απέστειλε το δ.σ. του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών στις 11-4-2019. Με την επιστολή επισημαίνονται για μία ακόμη φορά «τα προβλήματα ασφάλειας που βιώνουμε ολοένα και αυξανόμενα στο Συνοικισμό μας, με κρούσματα διαρρήξεων, κλοπών αυτοκινήτων κλπ», καθώς και το γεγονός ότι μετά την αναδιάρθρωση των Α.Τ. ολόκληρος ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη εξυπηρετείται από ένα Α.Τ. & Τ.Α. με μόλις ένα περιπολικό όχημα.
Με την παρέμβαση αυτή, το δ.σ. ζητά την αύξηση των περιπολιών από τις μονάδες της ΕΛΑΣ, ιδίως ενόψει των καλοκαιρινών μηνών, την ενίσχυση του Α.Τ. & Τ.Α. σε προσωπικό αλλά και την ενίσχυση με επιπλέον οχήματα ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες αστυνόμευσης και της δικής μας περιοχής. Επιπλέον, ζητείται από τη ΓΑΔΘ μέριμνα για τη διοργάνωση εκδήλωσης το ταχύτερο δυνατόν για την ενημέρωση των κατοίκων του Συνοικισμού μας σχετικά με τη δυνατότητα λήψης εκ μέρους τους προληπτικών μέτρων κατά της μικροεγκληματικότητας, με τη συνδρομή φυσικά του Συνδέσμου Κατοίκων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!