Για ειλικρινή και όχι προεκλογική φιλοζωία μιλάει η «Οικολογία – Αλληλεγγύη»

Τη Μεγάλη Τετάρτη επέλεξε η «Οικολογία-Αλληλεγγύη» για να μιλήσει για τη φροντίδα των ζώων στην πόλη και τη φύση, με γνωστά στελέχη του φιλοζωικού κινήματος, της vegan διατροφής, της προστασίας της άγριας ζωής και της μέριμνας για τα αδέσποτα.
Το σκεπτικό της είναι ότι οι αγώνες των πραγματικών φιλόζωων, τα ζώα συντροφιάς, τα αδέσποτα, τα πουλιά στα πάρκα και τα ρέματα, τα τραυματισμένα ζώα που χρειάζονται περίθαλψη, τα τσίρκο με ζώα, δεν μπορούν να έχουν καμιά σχέση με την αποκλειστικά προεκλογική φιλοζωία των υποψηφίων, με τα μαντρώματα σε Νταχάου, με τον μπόγια, με τις γούνες, με τα ματωβαμένα σφαγεία της βιομηχανικής κτηνοτροφίας, με το σκουπιδοφαγητό των fastfoods, με τα πειράματα στα ζώα, με τα ανόητα νομοθετήματα, με τις κάννες των κυνηγετικών, με τις φόλες των ασυνείδητων.
«Αγωνιζόμαστε χρόνια για τα δικαιώματα και την περίθαλψη των ζώων και έχουμε πετύχει μικρές και μεγάλες νίκες, όπως η απαγόρευση των τσίρκο με ζώα στον νομό Θεσσαλονίκης», σημειώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Οικολογίας-Αλληλεγγύης», Μιχάλης Τρεμόπουλος. «Οι τρελές αγελάδες είναι εδώ και οι αποτρελαμένοι καταναλωτές αναζητούν μια ποιοτική διατροφή χωρίς κρέας, μιαν άλλη σχέση με τα ζώα, με την υγεία τους, με το μέλλον του πλανήτη. Και οφείλουμε να το εξασφαλίσουμε».
Η εκδήλωση γίνεται τη Μ. Τετάρτη 24.4.2019, στις 7 μμ, στον Κοινωνικό χώρο Οικόπολις (Πτολεμαίων 29Α, 5ος όρ.)
Εισηγητές θα είναι:
Έφη Δόδουρα, πρόεδρος φιλοζωικού σωματείου «Άργος», Γ.Γ. της πανελλαδικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα των Ζώων “CIDAG”,
Κώστας Καρπαδάκης, γεωλόγος, ακτιβιστής προστασίας της άγριας ζωής και των αδέσποτων ζώων,
Όλγα Κήκου, Διευθύντρια του γραφείου ΕΕ της οργάνωσης CIWF για την παγκόσμια κτηνοτροφία, ακτιβίστρια στο φιλοζωικό κίνημα,
Μιχάλης Τρεμόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!