Νέο ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδος



Δελτίο Τύπου 17-04-2019

Η ανάδειξη των ελληνικών λουτροπόλεων, η προαγωγή του θερμαλισμού και η αξιοποίηση του εθνικού αυτού φυσικού πόρου προς όφελος της τοπική ανάπτυξης και της διασφάλισης σταθερής εργασίας για τις περιοχές που φιλοξενούμουν λουτροπόλεις είναι οι στόχοι του νέου προεδρείου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.
Η νέα διοίκηση καθώς και οι επιστημονικοί συνεργάτες του Πανελλήνιου Συλλόγου έθεσαν ως στόχο το επόμενο χρονικό διάστημα να ευαισθητοποιήσουν την ελληνική Πολιτεία και να αναδείξουν στον ελληνικό λαό την σημαντική συμβολή που μπορεί να έχει η ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων και η σωστή αξιοποίηση των φυσικών ιαματικών πόρων στην ενίσχυση του εγχώριου αλλά και του ευρωπαϊκού τουρισμού στη χώρα μας.

Η νέα διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου αναδείχτηκε μετά τις διήμερες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα του Πανελλήνιου Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη το διήμερο Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Απριλίου 2019 για την επόμενη τριετία.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποτελείται από τουςκ.κ.:
Αναστασιάδης Ανέστης,
Μεταλούλης Αχιλλέας,
Γούναρης Φώτης,
Όχονας Επαμεινώνδας (Νώντας),
Κυφοκέρης Γεράσιμος,
Κωτσόπουλος Νίκος,
Βασιλειάδης Ανέστης,
Λέκκας Δημήτριος,
Τσικουρίκας Θανάσης,
Ματθαίος Νίκος και
Άκογλαν Παναγιώτης

Επιλαχόντες τουςκ.κ.:
Αυγερινού Αναστασία,
Κοκόγιας Αναστάσιος (Τάσος),
Σαμάνδης Πέτρος,
Παπαδήμας Γεώργιος,
Ιορδανίδης Ιωάννης,
Κοζίδου  Δέσποινα και
Κωνσταντινίδης Νίκος



Αντίστοιχα στην νέα Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι κ.κ.:
Πλαγάκος Γεώργιος
Λαμπρίδης Αθανάσιος
Γιασκουλίδης Χρήστος
Αναστασιάδης Αλέξανδρος

Επιλαχόντες οι κ.κ.:
Κουτσουμπέλιας Δημήτριος
Τρουπσής Χριστόφορος

Στις 8.5.ημέρα Τετάρτη  θα συγκροτηθούν σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και οι Επιτροπές Εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!