Πολίτες σε δράση για την άδεια για την συγκέντρωση των ακροδεξιών



9 Απριλίου 2019
Δελτίο Τύπου
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο                                   Λ.ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ

Σκηνές από ταινία ζήσαμε  την Κυριακή σε Αμπελόκηπους και Μενεμένη ! Η άδεια που έδωσε ο Δήμαρχος σε  ακροδεξιά οργάνωση για την διοργάνωση φεστιβάλ σε κινηματοθέατρο της Μενεμένης και η ανάκληση της την ύστατη στιγμή, προκάλεσε χάος ,τρόμο και ταραχή στους φιλήσυχους κατοίκους του Δήμου μας . Από την μια πλευρά της οδού Βενιζέλου είχαμε τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης με κράνη και γκλοπ , από την άλλη στην Πλατεία Επταλόφου αναρχικούς με κράνη ,μάσκες και γκλοπ και στην μέση ματ και κλούβες, όλοι σε παράταξη μάχης! 

Κάτοικοι έτρεχαν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους , γονείς με παιδιά  έφευγαν τρέχοντας και οι υπόλοιποι  κοιτούσαν σαστισμένοι ,ψάχνοντας απαντήσεις από  έναν δήμαρχο κρυμμένο στο γραφείο του .
Ο δήμαρχος χθες  προσπάθησε να ξεγελάσει τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και το δημοτικό συμβούλιο  ισχυριζόμενος ,ότι δεν γνώριζε για την άδεια και ότι ενημερώθηκε από άλλον επικεφαλής παράταξης ! 
Ανέφερε δε ότι η αίτηση της οργάνωσης κατατέθηκε Τετάρτη ενώ είχε κατατεθεί Δευτέρα .Ψέμα στο ψέμα ! Μάλιστα έριξε το φταίξιμο σε υπάλληλο ,για την οποία είπε ,ότι έδωσε μόνη της την άδεια χωρίς να γνωρίζει που την έδινε, χρησιμοποιώντας την μηχανική υπογραφή του !!!Αυτό για μας συνιστά άθλιο προεκλογικό ψηφοθηρικό παιχνίδι ακραίας επικινδυνότητας, που ευτυχώς δεν κατέληξε σε τραγωδία για την περιοχή .
Συνάμα αποτελεί  πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα των κατοίκων του Δήμου μας, που έχει τεράστια ιστορία απέναντι στον φασισμό και στην τρομοκρατία !


   
     Ο Επικεφαλής 
Υποψήφιος Δήμαρχος
                                                                  Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
                                                                          Γιώργος     Κυριλλίδης                                                          


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!