Εγκαίνια Θεμελίωσης στο 4ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου. Σε τροχιά υλοποίησης ακόμη ένα μεγάλο έργο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εγκαίνια Θεμελίωσης στο 4ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου. Σε τροχιά υλοποίησης ακόμη ένα μεγάλο έργο

Ο δήμος Ωραιοκάστρου κερδίζει ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα προχωρώντας το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στις 11 π.μ. στα εγκαίνια θεμελίωσης του 4ου Γυμνασίου στην περιοχή της Γαλήνης. Πρόκειται για ένα έργο πνοής, που έπειτα από επίμονες και επίπονες προσπάθειες της Διοίκησης του δήμου, καταφέρνει πλέον να μπει σε τροχιά υλοποίησης.
Το 4ο Γυμνάσιο, το οποίο θα διαθέτει σύγχρονες υποδομές, έρχεται να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα της σχολικής στέγης. Στόχος του δήμου Ωραιοκάστρου, και του δημάρχου προσωπικά Αστέριου Γαβότση, είναι η πλήρης εξάλειψη των αιθουσών kibo από τα σχολεία της περιοχής.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 5.170.000 ευρώ και η χρηματοδότηση είναι από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 ΑΠ 10 «Επένδυση στην εκπαίδευση, την απόκτηση δεξιοτήτων και τη δια βίου μάθηση».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!