Aνανεωμένος ο συνδυασμός του δημάρχου και υποψήφιου δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρου Σούλα – Δίπλα στους έμπειρους, πολλοί… νέοι υποψήφιοι!


     

ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΛΑΣ

                                                          
                                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aνανεωμένος ο συνδυασμός του δημάρχου και υποψήφιου δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρου Σούλα – Δίπλα στους έμπειρους, πολλοί… νέοι υποψήφιοι!

«Είμαστε έτοιμοι για νέα διοίκηση, με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, με έμπειρους αυτοδιοικητικούς δίπλα σε εκπροσώπους της νέας γενιάς ώστε να παραμείνει ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρος Σούλας ο οποίος διεκδικεί και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών προσθέτοντας «Στην πρώτη θητεία είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της πτώχευσης του δήμου αλλά και τη γραφειοκρατία έργων που απαιτούσαν… 18 μήνες το καθένα! Παρ΄ όλα αυτά ΚΑΙ ξεχρεώσαμε ΚΑΙ αποθεματικό 9.500.000 ευρώ δημιουργήσαμε ΚΑΙ απαραίτητα έργα κάναμε. Έτσι θα συνεχίσουμε αν εξασφαλίσουμε τη ψήφο των συμπολιτών μας, δεν θα χάσουμε χρόνο και χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα»


Το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλής τον Πέτρο Σούλα υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου απαρτίζεται από 108 υποψηφίους, μεταξύ των οποίων πολλοί νέοι άνθρωποι που δηλώνουν αποφασισμένοι να μείνουν στον τόπο τους -και να εργαστούν με τους υπόλοιπους πιο έμπειρους στα κοινά- ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό της κοινωνίας και να «χτιστούν» νέες βάσεις για το αύριο. Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων:

Δείτε όλους τους υποψηφίους στο παρακάτω λινκ:

https://drive.google.com/file/d/1c3BHd78dEKgyU2yWf3Ul8gXbScV9jWKe/view?usp=sharing


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!