Μήνυμα υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη για την Εργατική Πρωτομαγιά



Ωραιόκαστρο 01-05-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Τη δέσμευσή του πως ως δήμαρχος θα διεκδικήσει προγράμματα για τη μείωση της ανεργίας και την προσέλκυση νέων επενδύσεων στο Ωραιόκαστρο υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανέστης Πολυχρονίδης στο μήνυμά του για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Αναλυτικά, στο μήνυμά του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» αναφέρει τα εξής:
«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα ιστορικής μνήμης.
Την ημέρα αυτή αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για το δικαίωμα στην εργασία και για την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών δουλειάς, τα οποία και σήμερα, δυστυχώς, μόνο αυτονόητα δεν είναι για πολλούς συνανθρώπους μας.
Τα τελευταία χρόνια σε όλη τη χώρα, αλλά και στο Ωραιόκαστρο ειδικότερα με το κλείσιμο επιχειρήσεων, η ανεργία εκτοξεύθηκε πλήττοντας σε μεγάλο βαθμό τους νέους και τις νέες πολλοί από τους οποίους πήραν τον δρόμο της ξενιτιάς αναζητώντας στο εξωτερικό δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς. Οι εργασιακές σχέσεις επιδεινώθηκαν δοκιμάζοντας τη συνοχή της κοινωνίας μας.
Ως αυριανή Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου οφείλουμε –και θα το κάνουμε- να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων. Για τον σκοπό αυτό θα λάβουμε μέτρα βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος στον Δήμο και θα διεκδικήσουμε πόρους και χρηματοδοτικά προγράμματα που θα ενισχύσουν την τοπική ανάπτυξη προσελκύοντας νέες επενδύσεις και συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανεργίας. Στα σχέδιά μας είναι, επίσης, οι προσλήψεις προσωπικού σε υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Δήμου μας μέσω διαφόρων ειδικών προγραμμάτων που έχουν στο επίκεντρο την αύξηση της απασχόλησης.
Μόνο με πράξεις και συλλογική δράση μπορούμε να ξαναδώσουμε ελπίδα, προοπτική και αξιοπρέπεια για ένα καλύτερο αύριο».


(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!