Ευχαριστίες απο την Αλληλεγγύη Ανατροπή


                                                                   Δελτίο τύπου
Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ευχαριστεί δημόσια όλους τους πολίτες του Δήμου που την στήριξαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης  του Μάη.
Θέλουμε επίσης να βεβαιώσουμε όλους τους δημότες ότι με τους δύο (2) δημοτικούς μας συμβούλους που εκλέχθηκαν (αντί του ενός στο προηγούμενο) θα συνεχίσουμε πιο ενεργά και δυνατά το συνεχή, δίκαιο, σοβαρό, δημιουργικό και ουσιαστικό αγώνα που δώσαμε για το καλό του Δήμου, όλα τα προηγούμενα πέντε χρόνια της ανελλιπούς παρουσίας μας στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Η παρουσία μας θα καθορίζεται, όπως πάντα, από την αξιακή στάση της καλοπροαίρετης κριτικής, του παραγωγικού αντιπολιτευτικού έργου και της αποχής από κάθε είδους αφανείς και αντιδημοκρατικές συνδιαλλαγές.
Με τη συνεπή και τίμια αυτή στάση μας κερδίσαμε (πλην ελαχίστων εμπαθών) την εκτίμηση, το σεβασμό και την αναγνώριση όλων ανεξαιρέτως των δημοτών του Ωραιοκάστρου τις οποίες και δεν θα διαψεύσουμε ούτε και στα επόμενα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μας στο δημοτικό συμβούλιο.
                                               Το γραφείο τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!