Σ. Αναστασιάδης: Στην Ελλάδα πνέει ένας ούριος άνεμος που δεν ανατρέπεται με τίποτα

                                      
Δελτίο Τύπου   Θεσσαλονίκη  27.05.2019

Σ. Αναστασιάδης: Στην Ελλάδα πνέει ένας ούριος άνεμος  που δεν ανατρέπεται με τίποτα
Απάντηση για το  αποτέλεσμα των εκλογών και  την αιτία που οδήγησε σε αυτό έδωσε ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι (27.05.2019) στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» και τον δημοσιογράφο Φάνη Γρηγοριάδη
«Οι πολίτες έδειξαν από χθες την πολιτική αλλαγή που επιθυμούν. ….Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε μια καθαρή νίκη για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.
Ο κόσμος έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου της Ν. Δ. και στην πρόταση διακυβέρνησης  και από την άλλη πλευρά αποδοκίμασε την παλαιοκομματική λογική και πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα» τόνισε  στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, για να προσθέσει ,
«Αυτό που είδα εγώ είναι ότι ο κ. Τσίπρας εισέπραξε μια πολύ μεγάλη αποδοκιμασία από τους συνταξιούχους που πήγαν στα ATMs και βρήκαν άλλα ποσά από εκείνα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, σχετικά με  αυτό που ονόμασε 13η σύνταξη……. Αυτό πάντως  που έχει σημασία είναι ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τον κ. Τσίπρα  και την πολιτική του και αυτό το έδειξε και στην κάλπη..…Βεβαίως εκτός από τα οικονομικά  θέματα, τιμωρήθηκε και για τη συμφωνία των πρεσπών και ιδιαίτερα στη Β. Ελλάδα, για θέματα παιδείας, ασφάλειας κλπ »
« Ήδη πνέει ένας ούριος άνεμος στην Ελλάδα , ένα κύμα που δεν ανατρέπεται με τίποτε. Και η εκτίμησή μου είναι ότι στις Εθνικές εκλογές θα ξεπεράσουμε το 10% και η Νέα Δημοκρατία θα αποκτήσει αυτοδυναμία  » σημείωσε ο κ. Αναστασιάδης, επισημαίνοντας ότι, το διακύβευμα στις  χθεσινές εκλογές είχε σχέση μόνο με την  Ελληνική εσωτερική πολιτική και όχι με την Ευρώπη.
« Όταν ο κ. Τσίπρας άρχισε να διανέμει  μερίσματα για να επηρεάσει την κοινωνία, επέλεξε το γήπεδο μέσα στο οποίο ήθελε  να διεξαχθεί ο προεκλογικός αγώνας , και την απάντηση την πήρε» κατέληξε.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!