Μήνυμα της "Λαικής Συσπείρωσης" Ωραιοκάστρου - Πριν τις κάλπες


Μ Η Ν Υ Μ Α
ΤΗΣ  «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»
ΠΡΙΝ  ΤΙΣ  ΚΑΛΠΕΣ
Είμασταν εδώ ανελλιπώς. Για να πιέσουμε και να λύσουμε προβλήματα που κληρονομήσαμε από προηγούμενες διοικήσεις ή δημιουργήθηκαν την τελευταία πενταετία.
Με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών, τα συμφέροντα των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των άνεργων, των γυναικών, της νεολαίας, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, δεν χαριστήκαμε σε κανέναν, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους, αποκαλύπτοντας τη ρίζα του κακού.
Είμαστε ανεξάρτητοι από τις πολιτικές που εδώ και χρόνια χτυπάν ανελέητα τα λαϊκά δικαιώματα, που υποβαθμίζουν το τόπο και τους ανθρώπους του.
Ενδεικτικά:
Στηρίξαμε όλα τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων, των συλλογικών φορέων και των Τοπικών Συμβουλίων.
Αντιπαλέψαμε στο δήμο μας το χαράτσι της ΔΕΗ και σήμερα είμαστε ενάντιοι στο χαράτσι του ΕΝΦΙΑ.
Διεκδικήσαμε την παράνομη παρακράτηση των κρατικών πόρων υπέρ του δήμου. Τη μείωση ανταποδοτικών τελών, την κατάργησή τους για τις ευπαθείς ομάδες.
Προτείναμε την κάλυψη όλων των υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό.
Απαιτήσαμε την κατασκευή σχολικών κτηρίων μέσω του ΟΣΚ. Στηρίξαμε μαχητικά τα αιτήματα των Συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων. Πάγιες θέσεις μας, η κατάργηση των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς και τα δωρεάν σχολικά γεύματα για όλα τα παιδιά.
Προτείναμε τη διαγραφή των μικρών οφειλών προς το δήμο για όσους συμπολίτες μας αδυνατούν να πληρώσουν. Τη μη διενέργεια πλειστηριασμών.
Διεκδικούμε εδώ και πολλά χρόνια τη δημιουργία Κέντρου Υγείας στο δήμο.
Απαιτήσαμε τη δημιουργία χώρων άθλησης και πολιτισμού σε κάθε περιοχή, με ελεύθερη πρόσβαση.
Το Νερό, είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι οι δημότες, με  την απόλυτη υποχρέωση και ευθύνη του δημοσίου.
Για το Περιβάλλον:  Αξιοποίηση του ορεινού όγκου και της περιοχής του Γαλλικού ποταμού για κοινωνική χρήση και αναψυχή. ΟΧΙ στην πολιτική που υποστηρίζει  τη καύση απορριμμάτων, τους ΧΥΤΑ και την επέκταση των λατομείων.
Αποκαλύψαμε το τεράστιο κόστος μελετών  κατασκευής έργων που ήταν γνωστό ότι δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν. Τους αναγκάσαμε να περιορίσουν αυτές τις άσκοπες δαπάνες, προτείναμε καλύτερη διαχείριση με αναδιοργάνωση των δημοτικών λειτουργιών, με αξιοποίηση και συμμετοχή όλου του προσωπικού, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και μέσα.

Η απλή αναλογική σημαίνει ότι έστω και μία χαμένη ψήφο για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ μπορεί να έχει αποτέλεσμα την απώλεια μίας έδρας στο δημοτικό ή στα τοπικά συμβούλια. Καλούμε σε συνειδητή, πολιτική ψήφο, ανεξάρτητη από συγγένειες, φιλίες και κάθε είδους συναλλαγές. Ψήφο ανεπηρέαστη από τη θεωρία του μικρότερου κακού που οδηγεί πάντα στο μεγαλύτερο κακό.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Το απέδειξαν οι κομμουνιστές δήμαρχοι που πέτυχαν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και ταυτόχρονα  στάθηκαν δίπλα στο λαό  και  για τα μεγάλα ζητήματα.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ.  Με δήμαρχο διεκδικητή των λαϊκών αναγκών. ΟΧΙ διεκπεραιωτή κυβερνητικών πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων. Με Ψηφοδέλτιο που στελεχώνεται από αγωνιστές και ανιδιοτελείς πολίτες.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!