Γ. Παπακωνσταντίνου: Θα είμαστε η πιο ενεργή διοίκηση που έχει περάσει από τον δήμο Ωραιοκάστρου


       
Θεσσαλονίκη, 12 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Γ. Παπακωνσταντίνου: Θα είμαστε η πιο ενεργή διοίκηση που έχει περάσει από τον δήμο Ωραιοκάστρου

            “Ήμασταν η πιο ενεργή αντιπολίτευση και θα είμαστε η πιο ενεργή διοίκηση που έχει περάσει από τον δήμο Ωραιοκάστρου” δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Δημιουργίας”, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στη διάρκεια debate με ανθυποψηφίους του στον τηλεοπτικό σταθμό “Europe 1” και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Ατζέντα της Ημέρας” με συντονιστή τον δημοσιογράφο, Γιώργο Νεοχωρίτη.
            Ο κ. Παπακωνσταντίνου υποστήριξε ότι ο ίδιος και τα στελέχη της παράταξης του από το 2014 έως και σήμερα προχώρησαν στην καταγραφή των προβλημάτων του τόπου. “Ήμασταν μέσα στη φωτιά συνέχεια και αυτό το ξέρουν οι πολίτες του Ωραιοκάστρου. Ούτε απείχαμε, ούτε παρακολουθούσαμε τα πράγματα από μακριά. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα με διακριτούς στόχους. Δεν έχουμε ευχολόγιο και πρόγραμμα με μπούλετς. ‘Έχουμε συνέπεια στο ρόλο μας και τη συνέπεια θα την επιδείξουμε ως διοίκηση. Τιμάμε τους θεσμούς και δεν τους αγνοούμε”.
            Άσκησε κριτική τόσο στη διοίκηση Γαβότση όσο και σε ανθυποψηφίους του υποστηρίζοντας πως οι δημότες δεν θέλουν ανθρώπους που να παρακολουθούν “εξ αποστάσεως τα προβλήματα του δήμου”, ούτε επιθυμούν “στυλ διοίκησης που θα γίνεται μέσα από κλειστές πόρτες” “Είμαι σίγουρος πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θέλει έναν δήμαρχο που να είναι μέσα στην κοινωνία, δίπλα του και μέσα στα προβλήματα”, πρόσθεσε.
            Για το “προφίλ” του συνδυασμού του ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε: Οι άνθρωποι που καταρτίζουν το ψηφοδέλτιο είναι έμπειροι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, γνωστοί στην κοινωνία του δήμου Ωραιοκάστρου και μπορούν να διοικήσουν. Δεν κάναμε απλά ψηφοδέλτιο νίκης, αλλά ψηφοδέλτιο διοίκησης. Γιατί ο κόσμος θέλει να διοικηθεί ο τόπος μας και να δει δουλειά από την επόμενη μέρα”.
            Ερωτηθείς για θέματα της καθημερινότητας και ιδιαίτερα για την καθαριότητα ο Υποψήφιος Δήμαρχος απάντησε: “Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει ανοργανωσιά και κακοδιαχείριση. Το προσωπικό δεν αξιοποιείται έτσι όπως πρέπει με αποτέλεσμα οι δημότες να είναι απογοητευμένοι και να βαθμολογούν χαμηλά την καθαριότητα”.
            Χαρακτήρισε, επίσης, ως “νούμερο ένα” πρόβλημα το νερό στις περιοχές της Μυγδονίας και της Καλλιθέας: “Για εμάς είναι νούμερο ένα πρόβλημα. ‘Έχουμε αγωνιστεί, είμαστε αυτοί που δώσαμε μάχες, το γνωρίζουμε καλύτερα από όλους και θα δώσουμε και τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτή τη στιγμή η Μυγδονία και η Καλλιθέα πληρώνουν το ακριβότερο νερό στην Ελλάδα. Γιατί πίνουν εμφιαλωμένο. Και αυτή είναι η πραγματικότητα. Για εμάς είναι το πρώτο θέμα στην ατζέντα και θα πιέσουμε να λυθεί”.
            Σε θεματική ερώτηση για τα λατομεία ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε: “Τα λατομεία είναι το κορυφαίο πρόβλημα αυτή τη στιγμή για τον δήμο Ωραιοκάστρου και με μεγάλες επιπτώσεις για το μέλλον. Είναι ένα έγκλημα διαρκείας που υπάρχει χρόνια και έχει να κάνει, κυρίως, με την αμέλεια των προηγούμενων και της νυν διοίκησης”.
            Κάλεσε μάλιστα τους συνυποψηφίους του να αφήσουν εκτός προεκλογικής αντιπαράθεσης τα λατομεία εξηγώντας το λόγο: “Είναι ένα θέμα που πουλάει και είναι μεγάλο το δέλεαρ να ασχοληθεί κάποιος προεκλογικά, όμως θέλει προσοχή γιατί εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση κανένα λάθος δεν επιτρέπεται στις ελάχιστες ελπίδες που έχουμε να το αναστρέψουμε”.
            Τέλος, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της παράταξης “Δύναμη Δημιουργίας” που παρουσιάστηκε μέσα από θεματικές εκδηλώσεις σε όλες τις περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου και μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε και στις λύσεις που προτείνει ο συνδυασμός του για το θέμα των αδέσποτων ζώων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!