Χάθηκαν σφραγίδες της εκλογικής διαδικασίας στον δήμο Παύλου Μελά




Περισσότερες απο 80 σφραγίδες δικαστικών αντιπροσώπωνι χάθηκαν στον δήμο Παύλο Μελά. Μόλις το γεγονός διαπιστώθηκε ξεκίνησε η αναζήτησή τους. Ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα απο τον ΓΓ του δήμου και οι επικεφαλής παρατάξεων  κ Δεληγιάννης, Φραγκοπούλου και Ιακωβίδης κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά.  Ο κ Λίλτσης μετέβει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Στο δελτίο τύπου που έστειλε ο κ Λίλτσης αναφέρει ότι: «Καλούμε την Διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τις Δικαστικές Αρχές να μεριμνήσουν για το αδιάβλητο και την ομαλή διεξαγωγή της αυριανής διαδικασίας. Λίγες ώρες πριν στηθούν οι κάλπες έγινε γνωστό ότι χάθηκαν 83 σφραγίδες εκλογικών αντιπροσώπων. Ενώ η διοίκηση γνώριζε το περιστατικό, οι υποψήφιοι των εκλογών δεν ενημερωθήκαμε επίσημα και το μάθαμε τυχαία.  Η διοίκηση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που εμείς φωνάζουμε εδώ και χρόνια: ότι είναι ανίκανη. Αφού δεν μπορεί να διασφαλίσει την εκλογική διαδικασία, αφού δεν μπορεί να προστατεύσει τον χώρο του δημαρχείου, πως μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντα του δήμου μας;» 

Ο κ Σάκης Λαζαρίδης, πρώην αντιδήμαρχος και εντεταλμένος δημ σύμβουλος στη διοίκηση του δημάρχου Δημ Δεμουρτζίδη σε δήλωση που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει σχετικά: "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...Όσοι έβαλαν το χεράκι τους για να εξαφανιστούν οι σφραγίδες έτσι ώστε να δυσφημήσουν τη Διοίκηση του Δημήτρη Δεμουρτζίδη με δήθεν σκάνδαλο και νοθεία θα πάρουν την απάντηση πρώτα από τους πολίτες στην κάλπη των δημοτικών εκλογών και ύστερα από την ΕΔΕ που θα ακολουθήσει. Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις αρχές και το ήθος του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, τον πιστεύουν, τον στηρίζουν, τον εμπιστεύονται και αυτό ενοχλεί...
Όσοι αναφέρονται σε ενδεχόμενη νοθεία των εκλογών, πολύ απλά υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη των πολιτών. Το αν τίθεται σοβαρό θέμα δημοκρατίας το αφήνω ασχολίαστο...
Τέλος οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας και όσοι επιχειρήσουν να τη χαλάσουν θα πάνε πιο γρήγορα στο σπίτι τους.."
Έρευνα διεξάγει η αστυνομία







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!