Αστέριος Γαβότσης από Μελισσοχώρι: Κάποιοι παραμονές των εκλογών προσπαθούν να πετάξουν «λάσπη» μιλώντας γενικά και αόριστα


Στην πιο πλεονεκτική θέση των τελευταίων δεκαετιών βρίσκεται ο Δήμος Ωραιοκάστρου με μία «προίκα» έργων της τάξης των 50 εκατ. ευρώ, τα οποία έχουμε υλοποιήσει και προωθήσει, αφού ξεπεράσαμε αγκυλώσεις, εμπόδια και την κακοδιαχείριση του παρελθόντος. Του παρελθόντος πριν από την δική μου Διοίκηση.
Κάποιοι παραμονές των εκλογών προσπαθούν να πετάξουν «λάσπη» μιλώντας γενικά και αόριστα για αδιαφανείς διαδικασίες από πλευράς της Διοίκησης μας.
«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» και καλώ τους επαγγελματίες συκοφάντες, οι οποίοι ξετρύπωσαν προεκλογικά από τις τρύπες τους, να προσφύγουν όπου κρίνουν θεμιτό για να αποδείξουν, εάν μπορούν, τυχόν αδιαφανείς διαδικασίες της διοίκησης μας. Ειδάλλως ας σωπάσουν και ας αφήσουν τον λαό να λάβει τις αποφάσεις του.
Στο οικονομικό πεδίο τα χρήματα του δημότη έχουν πιάσει τόπο.
Αρκεί να σημειώσω ότι ο προϋπολογισμός του 2019 αποτέλεσε το επιστέγασμα μίας συνεπούς και συνετής πορείας εξυγίανσης, που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια από την Δημοτική Αρχή του Ωραιοκάστρου και έβαλε τέλος στην άναρχη και μη βιώσιμη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου.
Πλέον ενδυναμώνεται η οικονομική διαχείριση, αυξήθηκε ο προϋπολογισμός και δίνεται η δυνατότητα για στοχευμένες παρεμβάσεις από τον Δήμο προς όφελος του δημότη.
Εδώ ένα σημαντικό έργο είναι η ύδρευση της Μυγδονίας, ύψους 4 εκατ. ευρώ, που έχει ήδη ξεκινήσει.
Εξασφαλίσαμε επιπλέον 3,1 εκατ. ευρώ για την αλλαγή αμιαντοσωλήνων στην Μυγδονία μέσω του προγράμματος Φιλόδημος.
Για τις περιοχές Λητής, Δρυμού και Μελισσοχωρίου εκπονείται από το ΣΒΑΚ μελέτη πεζοδρόμησης-δημιουργίας ποδηλατοδρόμου.
Μία από τις πρώτες αποφάσεις μας ως Δημοτική Αρχή από 1ης Σεπτεμβρίου του 2019, θα είναι η μεσοσταθμική μείωση των δημοτικών τελών κατά 15% από το 2020.
Στο πλαίσιο αυτό, ζητώ λοιπόν την ψήφο σας για ολοκληρώσω μαζί με την ομάδα μου το πρόγραμμα των έργων μας, που υπερβαίνει τα 50 εκατ. ευρώ.
Εμείς τα φέραμε στον Δήμο μας και εμείς ξέρουμε πως θα τα υλοποιήσουμε.
Η όποια άλλη αυτοδιοικητική πρόταση θέτει εν αμφιβόλω την περάτωση αυτών των έργων.
Οι επιλογές υψηλού ρίσκου με “μαθητευόμενους μάγους” θα απαιτήσουν πολυετή προσαρμογή των “μαθητευόμενων” στα νέα δεδομένα, γεγονός που θα αποβεί εις βάρος σας.
Ζητώ λοιπόν άδολα και με πραγματική, ειλικρινή και ταπεινή διάθεση προσφοράς, την ψήφο σας για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το μεγάλο πρόγραμμα μας και να ενισχύσουμε τα θεμέλια για ένα Μελισσοχώρι και έναν Δήμο Ωραιοκάστρου, που όλοι ονειρευόμαστε.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!