Πόλη μπροστά: Προεκλογική ενίσχυση του στόλου καθαριότητας στον Δήμο Παύλου Μελά

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την προμήθεια νέων οχημάτων στην καθαριότητα από τον Δήμο Παύλου Μελά παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών σχολίασε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πόλη Μπροστά» Σίσσυ Φραγκοπούλου.
«Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του απαρχαιωμένου στόλου του Δήμου Παύλου Μελά με νέα "πράσινα" οχήματα ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα δικό μας και όλων των κατοίκων, που βιώνουν καθημερινά προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων, τους βρόμικους δρόμους και κάδους. Την ίδια στιγμή, όμως, προκαλεί απογοήτευση, για να μην πούμε οργή, το γεγονός ότι η κίνηση αυτή της διοίκησης του κ.Δεμουρτζίδη έρχεται στο πέμπτο έτος της θητείας της, λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές λαμβάνοντας αναπόφευκτα προεκλογικά χαρακτηριστικά», υπογράμμισε η Σίσσυ Φραγκοπούλου.
Επιπλέον, η ίδια άσκησε κριτική για τη χρηματοδότηση του έργου από ίδιους πόρους και τον προϋπολογισμό των ανταποδοτικών τελών, δηλαδή από τα χρήματα των δημοτών υπενθυμίζοντας ότι η διοίκηση του Δήμου έχασε 2,5 εκατ.ευρώ από σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ«Ο κ.Δεμουρτζίδης από την ανάληψη των καθηκόντων του είχε την τεράστια ευκαιρία να προμηθευθεί οχήματα και εξοπλισμό από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, όπως έκαναν οι υπόλοιποι Δήμοι της Θεσσαλονίκης και της χώρας. Στις επίμονες ερωτήσεις μας για ποιον λόγο δεν αξιοποιήθηκαν τα κοινοτικά κονδύλια και ποιος φταίει για την απώλεια του προγράμματος ουδέποτε λάβαμε απάντηση», πρόσθεσε η Σίσσυ Φραγκοπούλου.
«Η καθαριότητα αποτελεί για μας προτεραιότητα. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία χαμένη αξιοποιώντας κά


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!