Γ. Λίλτσης: «Ο δήμος Παύλου Μελά γυρίζει σελίδα και οι πολίτες κάνουν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ»



Θεσσαλονίκη, 24.05.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Λίλτσης: «Ο δήμος Παύλου Μελά γυρίζει σελίδα και οι πολίτες κάνουν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Με ομιλία στην πλατεία Άνω Ηλιούπολης στην περιοχή της Σταυρούπολης το βράδυ της Παρασκευής ολοκλήρωσε τον κύκλο των ομιλιών του προς τους δημότες Παύλου Μελά ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Λίλτσης.
Ο κ. Λίλτσης στη διάρκεια της ομιλίας του εξέφρασε την πεποίθηση πως οι πολίτες την ερχόμενη Κυριακή θα ψηφίσουν «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για να κάνουν την... ανατροπή στον ιστορικό δήμο Παύλου Μελά, τον οποίο κάποιοι έχουν καταδικάσει στη μιζέρια.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά κάλεσε τους δημότες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, καθώς, όπως είπε, στην πορεία για την νίκη καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι είναι στο χέρι του καθενός και της καθεμιάς να αλλάξει τα κακώς κείμενα δεκαετιών στηρίζοντας το οραματικό, δημιουργικό και κοστολογημένο πρόγραμμα της παράταξής του.
Ο κ. Λίλτσης αναφερόμενος επιγραμματικά στο πρόγραμμα της παράταξής του είπε ότι εάν οι πολίτες εμπιστευτούν τον ίδιο και την ομάδα του να διοικήσουν τον δήμο θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα και η ασφάλεια, και στην Κοινωνική Πολιτική με τη δημιουργία πρότυπων δομών, ενώ παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προτάσεις του συνδυασμού του για την Παιδεία, τον Αθλητισμό και την επιχειρηματικότητα. Αναφέρθηκε στα έργα που σκοπεύει να υλοποιήσει εάν οι πολίτες του δήμου Παύλου Μελά στηρίξουν την αυτοδιοικητική του πρόταση και μίλησε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Σταυρούπολης.
«Ονειρεύομαι για μας και τα παιδιά μας έναν δήμο πρότυπο και πρωτοπόρο, έναν δήμο «πράσινο», «έξυπνο», σύγχρονο, έναν δήμο που θα αποτελεί τόπο προορισμού και όχι διέλευσης. Έναν δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, φιλικό σε όλους τους πολίτες και περισσότερο σε εκείνους που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Ονειρεύομαι έναν δήμο που θα διαθέτει σύγχρονες αστικές συγκοινωνίες, που θα βάλει τέλος στις ουρές και την γραφειοκρατία, που θα διαθέτει ασφαλείς γειτονιές με πάρκα. Θέλω έναν δήμο καθαρό, έναν δήμο που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Οραματίζομαι μια πόλη που θα είναι πρότυπο στον πολιτισμό, στην αλληλεγγύη, που θα αξιοποιήσει την ιστορία της για να χτίσει το μέλλον της. Μια πόλη που θα προσφέρει ευκαιρίες και εργασίες, που θα είναι όμορφη και λειτουργική» σημείωσε ο κ. Λίλτσης.
Κάλεσε δε, μικρούς και μεγάλους να απαντήσουν σε όσους ισχυρίζονται πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό: «ΝΑΙ, γίνεται».
Στο τέλος της ομιλίας του, ο κ. Λίλτσης παρουσίασε τους υποψήφιους κοινοτικούς και δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

(Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Λίλτσης 6944265352)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!