Επίσκεψη υπ. δημάρχου Ι. Καμαρίνου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στον ΔΣΘ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ευστάθιο Κουτσοχήνα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κουτσοχήνας αναφέρθηκε στο θεσμικό ρόλο και τις δράσεις του συλλόγου καθώς και σε θέματα που απασχολούν τους δικηγόρους και τον νομικό κόσμο. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μάλιστα, αναφέρθηκε και στο κτιριακό πρόβλημα που ταλανίζει τον Σύλλογο.
«Θέλουμε έναν Δικηγορικό Σύλλογο ανοιχτό στην κοινωνία. Ο δικηγόρος είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας και ο πολίτης θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι συμπαραστάτης του στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του», τόνισε ο κ. Κουτσοχήνας.
«Η σημερινή συνάντηση με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο επιστημονικό σύλλογο της χώρας που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας. Είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης για τον δήμο Κορδελιού -Ευόσμου. Η συνεργασία μας ως νέα διοίκηση θα είναι άριστη και θα έχει πάντα γνώμονα το όφελος των δημοτών μας.»
Το παρών στη συνάντηση έδωσαν από την πλευρά της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ο γενικός γραμματέας Πέτρος Σαμαράς, ο ταμίας Αναστάσιος Ντούγκας και τα μέλη Θανάσης Αλεξόπουλος και Σπύρος Πετρίδης.
Από την παράταξη «Ξεκινάμε από την αρχή» παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Κώστας Γίδαρης, Μένια Καλού, Αβραάμ Σαπρανίδης, Μαριάννα Σκρίνου, Ρίτα Βασιλειάδου, Παναγιώτα Σεβρή, Μακεδονία Γραικού, Δημήτρης Αναγνώστου και Θέμιδα Τοκαλίδου.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!