Ανακοίνωση της ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΙΩΣ για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών




Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ»
Ενωτική, Ανατρεπτική Παρέμβαση
στον δήμο Νεάπολης – Συκεών



Ανακοίνωση της ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΙΩΣ για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών
Με τον καιρό να ναι κόντρα, είναι τιμή να πετάς…
Κόντρα στο χρόνο, την γραφειοκρατία, τα οικονομικά εμπόδια, την απογοήτευση , την παραίτηση, την δυσπιστία, την αποσιώπηση από τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, τις προβλέψεις και τις δημοσκοπήσεις, τις μυλόπετρες ενός ισόβιου καθεστώτος  που πλανάται καταθλιπτικά στη πόλη μας, Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ ύστερα από μια υποδειγματική προεκλογική παρέμβαση, έκανε την έκπληξη !
Με ένα ποσοστό γύρω στο 3,5%  και 1250 ψήφους μπαίνει στο δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης - Συκεών με 2 "αλλιώτικους" δημοτικούς συμβούλους.
Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε από καρδιάς  όλους και όλες  που συμμετείχαν, βοήθησαν αυτό το «μικρό πέταγμα στον ουρανό» στηρίζοντας  την ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ και της έδωσαν τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.
Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναγωνιστές, φίλους και φίλες που έδωσαν  με συντροφικό, φιλικό κλίμα την εκλογική μάχη, άνθρωποι της δουλειάς και του αγώνα, με εξορμήσεις, εκδηλώσεις, συσκέψεις, γλέντια!, με πλατιά απεύθυνση στους εργαζόμενους και τη νεολαία, στις γειτονιές της πόλης.
Χαιρετίζουμε επίσης τους εργαζόμενους/ες του δήμου για την πολύτιμη, αφανή συνεισφορά τους στην διενέργεια των εκλογών.
Σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο καταθέσαμε ένα σύνολο από προτάσεις και θέσεις για όλα σχεδόν τα ζητήματα της πόλης. Αρνηθήκαμε τις κούφιες , ανούσιες και προσωπικές αντιπαραθέσεις, τις ανώφελες υποσχέσεις, τις θλιβερές «κοκορομαχίες». Κρατήσαμε την πόλη καθαρή από την πληκτική κι ανόητη χαρτούρα των πολύχρωμων φυλλαδίων και την «μάχη της καρτούλας» των χαμογελαστών  «προσοντούχων» υποψηφίων, αγνώστων στους αγώνες και τα κινήματα.
Χωρίς καμιά υποτίμηση για τον αρνητικό γενικό πολιτικό συσχετισμό,  που διαμορφώνεται στη χώρα και αποτυπώνεται στα εκλογικά αποτελέσματα, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την αντιστροφή της κατάστασης. Η επιτυχία του ενωτικού εγχειρήματος   Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ ήταν  από τις λίγες «μικρές πυγολαμπίδες» ελπίδας στα σκοτάδια της εποχής μας.
Θετική εξέλιξη θεωρούμε την πτώση του ποσοστού της ΧΑ, ως αποτέλεσμα της μάχης του αντιφασιστικού κι αντιρατσιστικού κινήματος. Χωρίς εφησυχασμό όμως γιατί οι εθνικιστικές, ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις συνεχίζουν να δηλητηριάζουν και να ασκούν επιρροή ιδιαίτερα στις πιο φτωχές γειτονιές της πόλης μας. Η θέση των νεοναζί δολοφόνων είναι στην φυλακή και όχι στις πλατείες,  στα σχολεία και στις γειτονιές μας,.
Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε τις διεκδικήσεις των   κατοίκων της πόλης και στο Δημοτικό Συμβούλιο, να συμβάλλουμε στην οργάνωση και τον συντονισμό των αντιστάσεων. Με ανατρεπτικό- αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα και με μαχητική συμμετοχή και δράση, επιδιώκουμε να ανατραπεί η πορεία απαξίωσης της ζωής μας και η υποβάθμιση των γειτονιών μας. Για δημόσια παιδεία  και σχολεία για όλα τα παιδιά, πρωτοβάθμια δωρεάν περίθαλψη, ανθρώπινες συγκοινωνίες, πράσινη καθαρή πόλη, πόλη  της αλληλεγγύης και του πολιτισμού.  Δεν συμβιβαζόμαστε με τα μνημόνια, το δημοσιονομικό σφαγείο της Ε.Ε., τους δήμους-επιχειρήσεις και φορομπήχτες, την καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων και την παράδοση των κοινωνικών  αγαθών στους επιχειρηματικούς ομίλους, στις τράπεζες και στους δανειστές.
Θα συνεχίσουμε την ολομελειακή λήψη των αποφάσεων, άμεσα προχωράμε σε ανοιχτή Συνέλευση απολογισμού και δράσης. Δέσμευση μας η συλλογική εκπροσώπηση και εναλλαγή στις θέσεις των συμβούλων σε αντίθεση με τους επαγγελματίες πολιτικούς,  παράγοντες και μηχανισμούς.
Μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο θα παλέψουμε ανυπάκουα και ανατρεπτικά για μια ζωή που μας αξίζει σε μια πόλη που μας ανήκει.

 fb :Η Πόλη Αλλιώς Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση στον Δ. Νεάπολης - Συκεών



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!