Ευθ. Φωτόπουλος: «Ναι στην αλήθεια, όχι στα ψευτοδιλήμματα»

Με τέσσερις ομιλίες κορυφώνει την προεκλογική του καμπάνια ο υπ. Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος και η παράταξη «Δήμος Δέλτα - Μπροστά ο άνθρωπος»: στο Καλοχώρι, στα Νέα Μάλγαρα και Κύμινα, στη Σίνδο, στη Χαλάστρα.
«Σας περιμένουμε όλους! Για να μιλήσουμε για όσα κάναμε αλλά και όσα σχεδιάζουμε. Για να πούμε αλήθειες! Γιατί κανείς δεν μπορεί να παίζει με το νερό, με τη δημόσια ασφάλεια, με τον μέλλον του τόπου μας. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το δικό μας μέλλον. Όλοι μαζί, στις 26 Μαΐου θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014, για τον τόπο και τις αξίες μας. Την Κυριακή λέμε ΝΑΙ στην αλήθεια, ΟΧΙ στα ψευτοδιλήμματα!» αναφέρει το μήνυμα του Ευθ. Φωτόπουλου.
Ήδη τα Διαβατά, η Νέα Μαγνησία, το Ανατολικό και η Βραχιά έστειλαν μήνυμα νίκης με τη μεγάλη και θερμή συμμετοχή των δημοτών. Ο υπ. Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Μπροστά ο άνθρωπος» απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους δημότες να συμμετέχουν στις προσεχείς εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:
·         Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, ώρα 8.30, στο Καλοχώρι (Δ.Ε. Εχεδώρου) –αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Καταστήματος.
·         Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, ώρα 8.30, στα Νέα Μάλγαρα και Κύμινα (Δ.Ε. Αξιού) –αίθουσα εκδηλώσεων Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου.
·         Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, ώρα 8.30, ανοιχτή συγκέντρωση στη Σίνδο (Δ.Ε. Εχεδώρου) – εκλογικό κέντρο, πλατεία Δημοκρατίας.
·         Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, ώρα 8.30 ανοιχτή συγκέντρωση στη Χαλάστρα (Δ.Ε. Χαλάστρας) –εκλογικό κέντρο, κεντρική πλατεία, έναντι Υδατόπυργου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!