Η παράταξη "Αλλάζω την πόλη μου" και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά Δημήτρης Δεληγιάννης επισκέφθηκε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.


Η παράταξη "Αλλάζω την πόλη μου" και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά Δημήτρης Δεληγιάννης επισκέφθηκε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης «Αλλάζω την πόλη μου» του Δήμου Παύλου Μελά, από υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δεληγιάννη Δημήτρη, επισκέφθηκε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Δεληγιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα προβλήματα αλλά και να καταθέσει προτάσεις στο πλαίσιο συνεργασίας του Νοσοκομείου με την Διοίκηση του Δήμου. Η Διοικητική Διευθύντρια κα. Κανατά, με τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Λουλούδης συνόδευσαν τον κ. Δεληγιάννη και τα μέλη της παράταξης στους χώρους των υπηρεσιών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!