Μαρία Λυρατζάκη: ανοιχτή επιστολή για την υποψηφιότητά της προς όλους τους Νικοπολίτες Λαγκαδά

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κονά, κατεβαίνοντας σαν υποψήφια σε εκλογές, είναι η  πρώτη φορά που θα δεί απο άλλη πλευρά τους συντοπίτες της αλλά όλοι γνωρίζουν ότι την διακτίνει η αγάπη για τον τόπο της, την Νικόπολη (στον δήμο Λαγκαδά), ο ζήλος, η ειλικρινής διάθεση να προσφέρει αλλα και ο σεβασμός στον πολίτη. Ο λόγος για την Μαρία Λυρατζάκη, υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές για την θέση του προέδρου στην Νικόπολη Λαγκαδά. Η Μαρία Λυρατζάκη στα πλαίσια της εκλογικής της εκστρατείας ανοιχτή επιστολή προς όλους τους Νικοπολίτες !!!

                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ονομάζομαι Λυρατζάκη Μαρία . Γεννήθηκα στην Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1955 .
Είμαι μητέρα δύο παιδιών και επί 44 χρόνια σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Λυρατζάκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, αφήνοντας πίσω του υπέροχες αναμνήσεις αγάπης και σοφίας !!!
Ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου έκλεισε υπέροχα !!!
Αγαπητοί συγχωριανοί , μετά από παρότρυνση από φίλους Νικοπολίτες και κυρίως από τον λατρευτό μου πατέρα Γεώργιο Μουσαηλίδη , μετά από ώριμη σκέψη και με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για το χωριό μου , αποφάσισα να δηλώσω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου για την θέση της προέδρου Νικόπολης Λαγκαδά .
Αποδέχτηκα λοιπόν την σχετική αυτή πρόταση , από εκείνους οι οποίοι είδαν και εκτίμησαν στο πρόσωπό μου μία γυναίκα δυναμική, δραστήρια και με οράματα για το καλό και την προκοπή του χωριού μας.
Έχω έρθει ήδη σε επαφή με αρκετούς Νικοπολίτες οι οποίοι αποδέχθηκαν με χαρά την υποψηφιότητά μου και μου δήλωσαν απερίφραστα την απόλυτη στήριξη τους στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Για την Νικόπολη δεν περισσεύει κανείς.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!
Για να προσφέρουμε πρόοδο στον τόπο μας είναι απαραίτητη η συμμετοχή και η ενότητα όλων , στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Πιστεύοντας στην ομάδα και όχι στη μονάδα , στο μαζί και όχι στο εγώ , ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας σε αυτή την προσπάθεια μου.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε, μπορούμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα, μπορούμε γρηγορότερα να δούμε το χωριό μας να γίνει αυτό που τόσο ονειρευόμαστε .
Η Νικόπολη χρειάζεται μια νέα άποψη, έναν πρόεδρο με νέες σκέψεις και ιδέες. Μακριά από ιδιοτέλειες και πολιτικές παρεμβάσεις. Σε αυτή την προσπάθεια μου σας θέλω όλους δίπλα μου.
Η δική μου υποψηφιότητα έρχεται να ανατρέψει , να δώσει νέα πνοή και νέες ιδέες με συμμετοχικές διαδικασίες και ετήσιες συνελεύσεις.
Είναι ανάγκη όλοι μαζί οι απανταχού Νικοπολίτες να γίνουμε μια σεβαστή δημιουργική κίνηση πολιτών , που με τον διάλογο, τις παρεμβάσεις , τις κινητοποιήσεις , τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις μας να μπορούμε να πείσουμε τον Δήμο Λαγκαδά να πάψει να θεωρεί την Νικόπολη ένα μικρό χωριό χωρίς απαιτήσεις.
Όλοι μαζί μπορούμε να απαιτήσουμε από την Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά να ασχοληθεί περισσότερο με την λύση των τοπικών προβλημάτων που δυσκολεύουν την καθημερινότητα και υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ζωής μας .
Θα επιδιώξω συνεργασία με όλους συνυποψηφίους μου , με τον πολιτιστικό σύλλογο και με την εκκλησία, διότι πιστεύω ότι «η ισχύς εν τη ενώσει» κάτι που υποστήριζε και ο λατρεμένος μου και αξέχαστος Νικοπολίτης δάσκαλος Λυρατζάκης.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη όλους.
Έχουμε υπέροχο χωριό και υπέροχους ανθρώπους. Στο χέρι μας είναι να γίνουμε μια ομάδα δυνατή όλοι μαζί , γιατί έτσι μπορούμε ακόμη καλύτερα , ακόμη περισσότερα , ακόμη δυνατότερα.
Στη διαδρομή αυτή δεν περισσεύει κανείς μας.
Διεκδικώ με θάρρος την ψήφο σας γιατί πιστεύω στις ικανότητες μου και στην προσωπικότητά μου.
Εσείς θα με κρίνετε, εσείς έχετε την δύναμη της ψήφου με την οποία θα καθορίσετε την τύχη του χωριού μας.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους χωριανούς !
Με εκτίμηση ,
Λυρατζάκη Μαρία

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης της υποψηφιότητας της Μαρίας Λυρατζάκη

https://www.facebook.com/maria.liratzaki/videos/2470655376514292/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!