Εμμανουήλ Ιωαννίδης: Ανοικτή επιστολή για τους νέους και νέες! του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αμπελοκήπων Μενεμένης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανοικτή επιστολή για τους νέους και νέες!

 
Αμπελόκηποι-Μενεμένη 24/5/2019,
Φίλη και φίλε,
  πιθανώς να αναρωτιέσαι για το περιεχόμενο αυτής της επιστολής. Αρχικά επίτρεψέ μου να συστηθώ. Είμαι ο Μανώλης Ιωαννίδης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσιων σχεσεων του Δήμου μας και υποψήφιος με το συνδυασμό του Λάζαρου Κυρίζογλου. Ο λόγος για τον οποίο συνέταξα αυτή την επιστολή δεν είναι για να προβώ σε ένα από τα συνήθη (σε πολλούς) προεκλογικά επικοινωνιακά τεχνάσματα. Νιώθω την ανάγκη να σου καταθέσω από καρδιάς τις δικές μου σκέψεις και απόψεις, ώστε αύριο να οικοδομήσουμε μαζί έναν κοινό τόπο προβληματισμών και δράσεων.
   Ξέρεις, ο χρόνος είναι πραγματικά αδυσώπητος...πολλές φορές αναπολώ την εποχή που σαν και ‘σένα αποχαιρετούσα την ξέγνοιαστη εφηβική μου ζωή και έτρεχα να προφτάσω το τρένο της ενηλικίωσης. Θυμάμαι την αίσθηση της παντοδυναμίας, πόσο ανυπόμονος ένιωθα να συμμετέχω κι εγώ στις συλλογικές αποφάσεις της κοινωνίας μας με τις δικές μου μικρές δυνάμεις, τις δικές μου σκέψεις, τα δικά μου όνειρα…
   Κάπως έτσι στα  21 μου χρόνια κατάφερα να ανατρέψω την αντίληψη που ήθελε εμάς τους  νέους ως αφελείς και αδρανείς παρατηρητές των εξελίξεων. Μετά από έναν πραγματικά κοπιαστικό αγώνα κατάφερα να εκλέγω για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Έκτοτε και για 12 συναπτά έτη, εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά, με αμείωτο πείσμα, πάθος και απόλυτη εντιμότητα υπηρετώντας τους συμπολίτες και το Δήμο μας.
   Τώρα λοιπόν που έκλεισες τα 17 σου θα ήθελα από καρδιάς να σε καλωσορίσω στο εκλογικό σώμα. Να θυμάσαι πάντα τη μεγαλειώδη στιγμή κατά την οποία το Ελληνικό Σύνταγμα σου εκχώρησε το δικαίωμα της ψήφου, αναθέτοντας 
σου την ιερή ευθύνη της απόφασης. Της απόφασης που θα κρίνει τα μικρά και τα μεγάλα, το παρόν και το μέλλον μας. 
   Ζητώ λοιπόν, τη δική σου στήριξη στο δύσκολο αυτό εκλογικό αγώνα. Για να αποδείξουμε εμείς οι νέοι ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την παρουσία μας σε ένα καλύτερο μέλλον, άλλωστε όπως είπε και ο Παπανούτσος «οι νέοι είναι προορισμένοι για να κατακτούν».
 Υ.Γ. Θα χαρώ να ανταλλάξουμε απόψεις διαδικτυακά, στη  διεύθυνση ioannidismanolis.blogspot.comioannidis@email.comκαι f.  ManolisIoannidis.                    
Σ’ ευχαριστώ για το χρόνο σου,                                                                                               Μανώλης            


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ι. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
συνεχίζουμε μαζί!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων-Μενεμένης (1η λίστα στο ψηφοδέλτιο Αμπελοκήπων & 2η λίστα στο ψηφοδέλτιο μενεμένης)
Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υπεύθυνος του Α Κ.Α.Π.Η. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.
Γεννήθηκε το 1981 στους Αμπελόκηπους, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Υιός του Γιάννη Ιωαννίδη πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής και της Καίτης Ιωαννίδου-Χρηστίδου πρώην δημοτικής συμβούλου. Έχει δύο μεγαλύτερα αδέλφια, τον Γιώργο και Δημήτρη Ιωαννίδη ιδιοκτήτες της εταιρίας IOANNIDI’SFURNITURE.
Πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών Α.Π.Θ. με δύο κύριες ειδικότητες και πολλές ερευνητικές εργασίες.
Κατέχει τίτλο Mεταπτυχιακών σπουδών στην «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» του Α.Π.Θ. 

Κάτοχος πτυχίων Αγγλικών (proficiency), Η/Υ (Cambridge), Α’ βοήθειες (BLS) και προπονητικής UEFA A Licence. Επίσης, διπλώματα διαιτησίας ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης και χειροσφαίρισης.
Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αμπελοκήπων το 2002 ως ο νεότερος στην Ελλάδα. Επανεκλέγεται το 2006, το 2010 και το 2014 με περισσότερους σταυρούς προτίμησης.
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας το 2007 και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού το 2009, Αντιδήμαρχος διοίκησης 2012, Αντιδήμαρχος οικονομικών & διοίκησης 2014 και Αντιδήμαρχος αθλητισμού & νέας γενιάς το 2017.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Αμπελοκήπων, της 5ης Ε.Σ.Ε, της Δημαρχιακής επιτροπής και ταμίας του Περιφερειακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΠΕΑΚ) Θεσσαλονίκης.
Πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών Α.Π.Θ. και μέλος της συγκλήτου Α.Π.Θ.

Ήταν ποδοσφαιριστής στην Α.Ε.Α, στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στις Ελπίδες Αμπελοκήπων, στην Κ.Α.Ε. Αγίου Πνεύματος κ.α. Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου.
Εργάστηκε ως
προπονητής ποδοσφαίρου στους Μπέμπηδες του Κερμανίδη, στον Άρη, στο Καλοχώρι, στον Αστέρα Αμπελοκήπων κ.α. Εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!