Δ. Δεληγιάννης: Δώσαμε έναν αξιοπρεπή, καθαρό και τίμιο αγώνα.



Δ. Δεληγιάννης: Δώσαμε έναν αξιοπρεπή, καθαρό και τίμιο αγώνα.

Τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά, για την στήριξή τους προς το πρόσωπό του, αλλά και την παράταξη “Αλλάζω την πόλη μου” εκφράζει ο Δημήτρης Δεληγιάννης.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Η παράταξη “Αλλάζω την πόλη μου” και εγώ προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ τους συνδυασμούς που κατάφεραν να περάσουν στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης για το Δήμο Παύλου Μελά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους  τους πολίτες για την τιμή και την εμπιστοσύνη  που μας δείξανε. Χωρίς το χρίσμα ή τη στήριξη κανενός πολιτικού κόμματος, καταφέραμε να κάνουμε έναν αξιοπρεπή, καθαρό και τίμιο αγώνα. Αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα με τόσο αξιόλογους και έντιμους ανθρώπους και τους ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος και των κοινωνικών αγαθών, για να αλλάξουμε την πόλη μας.»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!