ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: «Εκλογές με χαμένες σφραγίδες δε γίνονται»

Θεσσαλονίκη, 28.05.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: «Εκλογές με χαμένες σφραγίδες δε γίνονται»
  
Η παράταξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση με αφορμή το πρωτοφανές για τα ελληνικά εκλογικά δεδομένα της απώλειας 80 και πλέον σφραγίδων από το δημαρχείο Παύλου Μελά λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Δυο ημέρες πέρασαν από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και καθώς οδηγούμαστε στην επαναληπτική διαδικασία των δημοτικών εκλογών η απερχόμενη διοίκηση Παύλου Μελά ακόμα δεν έχει απαντήσει στους συμπολίτες μας τι απέγιναν τελικά οι 86 σφραγίδες που χάθηκαν λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και με ποιον τρόπο έκαναν φτερά, ενώ θα έπρεπε να φυλάσσονται. 
Τώρα, που σχεδόν ολοκληρώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων καλούμε τον λαό του δήμου Παύλου Μελά να αμφισβητήσει ευθέως το εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής και να αμφισβητήσει την εγκυρότητα των εκλογών.
Δυο μέρες μετά, ο απερχόμενος δήμαρχος και οι συνεργάτες του, που έχουν παραδεχτεί δημόσια την απώλεια του σημαντικού αυτού εκλογικού υλικού και προανήγγειλαν ΕΔΕ μετά τις εκλογές πρέπει να απαντήσουν ξεκάθαρα με ποιον τρόπο χάθηκαν ή «έχασαν» κάποιοι τις σφραγίδες, όπως επίσης και που βρίσκονται αυτές σήμερα. 
Αναρωτιόμαστε, με «εξαφανισμένες» τις σφραγίδες του 1/3 των εκλογικών τμημάτων του δήμου μας κατά πόσο θεωρείται έγκυρο το αποτέλεσμα των εκλογών; 
Γιατί ο δήμαρχος έδρασε εν κρυπτώ, όπως άλλωστε συνηθίζει, και δεν ενημέρωσε τους δημότες και τους επικεφαλής των παρατάξεων για την απώλεια των σφραγίδων; 
Γιατί δεν συγκάλεσε συμβούλιο των επικεφαλής των παρατάξεων προκειμένου να τους ενημερώσει και κατ’ επέκταση όλοι μαζί να εγγυηθούν τη νομιμότητα της διαδικασίας και του αποτελέσματος;
Τι απαντά σε τρεις παρατάξεις για την αναστάτωση που προκάλεσε αλλά και στις αμφιβολίες τους για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος;
Ως πότε με ευθύνη του απερχόμενου Δεμουρτζίδη ο δήμος μας θα γίνεται «πρωταγωνιστής» κακών ειδήσεων;» καταλήγει η ανακοίνωση.

(Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Λίλτσης 6944265352)



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!