Στη λαϊκή αγορά, το ΠΕΔΥ και το δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Σκαρλάτος


Στη λαϊκή αγορά, το ΠΕΔΥ και το δημαρχείο Ωραιοκάστρου
ο υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Σκαρλάτος

Στη λαϊκή αγορά του Ωραιοκάστρου βρέθηκε το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «αν.α.σ.α», Παντελής Σκαρλάτος συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του. Ο κ. Σκαρλάτος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συνδημότες του, παραγωγούς και εμπόρους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τους διένειμε το φυλλάδιο των προγραμματικών του θέσεων.

«Επισκεφθήκαμε τη λαϊκή αγορά του Ωραιοκάστρου και συζητήσαμε με παραγωγούς, επαγγελματίες, αγοραστές και κατοίκους της περιοχής για τα θέματα που τους απασχολούν. Οι συμπολίτες μας μας εξέφρασαν την ανάγκη αλλαγής της δημοτικής καθώς, όπως είπαν, τα προβλήματα καθημερινά συσσωρεύονται. Καθαριότητα, υποδομές και αδέσποτα βρίσκονται στην κορυφή των ζητούμενων των συνδημοτών μας», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος. «Τους ενημερώσαμε ότι στην «αν.α.σ.α» έχουμε καταγράψει τα όσα τους απασχολούν και τους καταθέσαμε τους τρόπους επίλυσής τους. Ζητήσαμε τη βοήθειά τους ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε την αλλαγή στον τόπο μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε τις γνώσεις για έναν νέο δήμο πρότυπο» ανέφερε ο κ. Σκαρλάτος.

Στη συνέχεια ο κ. Σκαρλάτος επισκέφθηκε τους χώρους του δημαρχείου Ωραιοκάστρου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους αλλά και απλούς πολίτες, οι οποίοι βρισκόταν στον χώρο. Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε όλα τα γραφεία και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των εργαζομένων καθώς και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες. «Η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκαρλάτος.

Νωρίτερα, ο κ. Σκαρλάτος επισκέφθηκε το ΠΕΔΥ Ωραιοκάστρου , όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα με τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού που αντιμετωπίζει το τοπικό ιατρείο.
Ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α» συνεχίζει τις καθημερινές επισκέψεις του σε όλες τις περιοχές του δήμου αλλά και τις επαφές του με φορείς, αφουγκραζόμενος τα ζητήματα που τους απασχολούν, με όλο και περισσότερο κόσμο να ενημερώνεται για το πρόγραμμα του συνδυασμού και να αντιλαμβάνεται πως υπάρχει μια ουσιαστικά διαφορετική επιλογή για το μέλλον του δήμου Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!