Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν θα μας φιμώσει για το θέμα με τις σφραγίδες που έχασε!



Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν θα μας φιμώσει για το θέμα με τις σφραγίδες που έχασε!

Ανακοίνωση σχετικά με την ενέργεια του δημάρχου Παύλου Μελά να καταγγείλει στον Εισαγγελέα τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Λίλτση επειδή ζήτησε δημόσια απαντήσεις από την διοίκηση για την απώλεια 80 και πλέον σφραγίδων λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών της πρώτης Κυριακής εξέδωσε η δημοτική παράταξη Παύλου Μελά “ΑΝΑΤΡΟΠΗ”.
Η ανακοίνωση έχει ως έξης:
Επιτέλους ο απερχόμενος δήμαρχος Παύλου Μελά μίλησε για το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα απώλειας 80 και πλέον σφραγίδων από το δημαρχείο λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες . Απάντησε με... καταγγελία στον Εισαγγελέα κατά του επικεφαλής της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Λίλτση.
Με καταγγελίες στον εισαγγελέα ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης επιχειρεί να καλύψει την δική του ανεπάρκεια. Επιχειρεί να κουκουλώσει ένα καθαρά πολιτικό ζήτημα το οποίο προσπάθησε να αποκρύψει από τους επικεφαλής των παρατάξεων και τον λαό.
Όλοι οι πολίτες του δήμου Παύλου Μελά του απαντάμε πως τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές που θυμίζουν εποχές «μαύρες» και σκοτεινές για την Δημοκρατία μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όσο κι αν θέλει ο κ. Δεμουρτζίδης να μας φιμώσει δεν θα τα καταφέρει.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου δημιουργούμε μέτωπο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και ανατρέπουμε τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές που γυρίζουν τον δήμο μας δεκαετίες πίσω.
(Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Λίλτσης 6944265352)



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!