Επίσκεψη στην Αττικό Μετρό Α.Ε. και τον Πρόεδρο κ. Μυλόπουλο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά κ. Δεληγιάννης.Επίσκεψη στην Αττικό Μετρό Α.Ε. και τον Πρόεδρο κ. Μυλόπουλο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά κ. Δεληγιάννης.

H δημοτική παράταξη «Αλλάζω την πόλη μου», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δεληγιάννη Δημήτρη επισκέφθηκε την Αττικό Μετρό Α.Ε.
Ο κ. Δεληγιάννης Δημήτρης συνάντησε τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Μυλόπουλο και τον Διευθυντή της Αττικό Μετρό κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι ανέλυσαν τις σκέψεις αλλά και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την επέκταση του Μετρό στα όρια του Δήμου Παύλου Μελά και ιδιαίτερα την επέκτασή του στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δεσμεύθηκε  για μία οικονομική συνεργασία προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!