Αποτελέσματα συνδυασμών και σταυροδοσίας στο Δήμο Δέλτα (ανεπίσημα)

Σχετικά με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των Δημοτικών και Κοινοτικών εκλογών στο Δήμο Δέλτα, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ολοκληρώσαμε την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων από το βράδυ της Κυριακής και ολοκληρώσαμε την καταμέτρηση της σταυροδοσίας για τις Δημοτικές και για τις Τοπικές Εκλογές στο Δήμο Δέλτα, κατά κύριο λόγο με βάση τα τηλεγραφήματα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων τα οποία εκδίδει ΜΟΝΟ το Πρωτοδικείο, κάναμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια παρόλο που δεν έχουμε σχετική υποχρέωση, προκειμένου να έχουν όλες οι παρατάξεις και οι υποψήφιοι την πληρέστερη δυνατή εικόνα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για έντιμο, καθαρό και ομαλό αγώνα στις εκλογές της 2ης Κυριακής.

Για εμάς προτεραιότητα είναι πάντα το καλό της τοπικής μας κοινωνίας, μακριά από μικροσυμφέροντα. Αυτό προτάσσουμε σταθερά από την πρώτη μέρα στη Διοίκηση του Δήμου μας, αυτό προτάσσουμε και τώρα».

Δείτε εδώ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!