ΕΚ Σίνδου: Υπερπυκνωτές και Ηλεκτρικά οχήματα - Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+

17 Μαΐου 2019: Εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 έγινε η εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+ με θέμα «Υπερπυκνωτές: Σύγχρονες λύσεις αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας σε Ηλεκτρικά Οχήματα και άλλες εφαρμογές» που υλοποιήθηκε στη Βαρκελώνη. Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό από τον υπεύθυνο και συντονιστή του προγράμματος κ. Σπύρο Ζέττα. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί της Διευθύντριας του Επαγγελματικού Λυκείου Σίνδου κ. Αντιγόνης Σαββίδου, του Διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Χαλάστρας κ. Γιώργου Μπέγκα καθώς και του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Σίνδου κ. Καρβουνιάρη Αριστείδη. Δόθηκε έμφαση στη σημασία του ρόλου της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην σύγχρονη κοινωνία καθώς και στην ουσιαστική ώθηση που προσφέρει στις γνώσεις και στην εμπειρία των μαθητών η υλοποίηση των προγραμμάτων Erasmus+. 

Στη συνέχεια, οι μαθητές παρουσίασαν το εκπαιδευτικό τμήμα του προγράμματος και κάποια βασικά στοιχεία των γνώσεων που απέκτησαν. Σχολίασαν ενδιαφέροντα σημεία της εκπαίδευσής τους με τη συνοδεία φωτογραφιών και βίντεο. Κατόπιν, παρουσίασαν το πολιτιστικό τμήμα του προγράμματος με τα σημεία που τους έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση με οπτικοακουστικό υλικό. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την απονομή στους μαθητές των βεβαιώσεων επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος. Ακολούθησε δεξίωση όπου παρευρέθηκαν μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και προσκεκλημένοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ή ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματά του. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!