Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: "H Ιστορία έχει ήδη αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ποντίων"

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: "H Ιστορία έχει ήδη αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ποντίων"

Η βουλευτής Ν. Σερρών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και Εθνικής Άμυνας, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε για τα 100 χρόνια της Γενοκτονίας των Ποντίων:
Εκατό χρόνια πέρασαν από τη Γενοκτονία των αδελφών μας και η μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών και των ξεριζωμένων από τα ιερά χώματα του Πόντου και της Μικράς Ασίας, παραμένει ζωντανή και ασίγαστη.

Παρά τις προσπάθειες κάποιων που θέλουν η αλήθεια να χαθεί, η Ιστορία έχει ήδη αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ποντίων. Αποτελεί πλέον ακρογωνιαίο λίθο της ταυτότητας του Ελληνισμού και απόδειξη των διαχρονικών απειλών που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας και το έθνος μας.

Κάθε επιλογή μας πρέπει να χαρακτηρίζεται από τη θέλησή μας να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά να συμβεί κάτι ανάλογο. Το απαιτεί το αίμα των νεκρών και ο πόνος των ξεριζωμένων μας.

Αιωνία τους η Μνήμη, δεν θα τους ξεχάσουμε!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!