Κατάθεση δήλωσης κατάρτισης συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης από τον υποψήφιο δήμαρχο Kαλαμαριάς Άρη Τεμεκενίδη


Κατάθεση δήλωσης κατάρτισης συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης από τον υποψήφιο δήμαρχο Kαλαμαριάς Άρη Τεμεκενίδη


Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Άρης Τεμεκενίδης συνοδευόμενος από  υποψήφιους συμβούλους,  κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά» και επικύρωσε και τυπικά την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 
Με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο Άρης Τεμεκενίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Όταν τον περασμένο Οκτώβριο ξεκινούσαμε μια χούφτα άνθρωποι γι’ αυτήν την προσπάθεια, γνώριζα ότι ο δρόμος είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός. Όταν τον περασμένο Οκτώβριο αρχίσαμε να σχεδιάζουμε τον τρόπο που θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πείσει την Καλαμαριά να κάνει το βήμα προς τη νέα δεκαετία, γνώριζα ότι μια τέτοια ανατροπή ήταν από μόνη της ένας δύσκολος στόχος! Σήμερα, επτά μήνες μετά χαίρομαι! Χαίρομαι για τις εκατοντάδες ώρες συζητήσεων, χαίρομαι για τις αμέτρητες επαφές, ζυμώσεις, ανταλλαγές απόψεων με συμπολίτες μου που νοιάζονται, με ενεργούς ανθρώπους κάθε ηλικίας, κάθε επαγγελματικού πεδίου, γυναίκες και άντρες, με τους οποίους μας ένωσαν όνειρα και επιδιώξεις για να ξαναφτιάξουμε την Καλαμαριά μας! Χαίρομαι γιατί η μοναδική μας δέσμευση, η μοναδική προϋπόθεση που βάλαμε μεταξύ μας είναι ...να χάσουμε! Να χάσουμε από τον πολύτιμο προσωπικό μας χρόνο, να λείψουμε από τις οικογένειές μας, να ματώσουμε ψάχνοντας λύσεις για δήθεν άλυτα προβλήματα, να μετρήσουμε προσωπικά κόστη και να γίνουμε σκληροί και αυστηροί με τον εαυτό μας! Χθες το πρωί, όταν κατέθετα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τον φάκελο συμμετοχής της παράταξής μας, Καλαμαριά Πρώτη Ξανά, ένιωθα ότι, μαζί με τις υποψηφιότητες, κατέθετα και κάτι από τις αγωνίες κάποιων δεκάδων ανθρώπων για την πόλη μας, για τη γειτονιά μας, για την οικογένειά μας και τα παιδιά μας. Ελέγχοντας τα έγγραφα του καθενός ξεχωριστά, πέρασαν από τα μάτια μου πρόσωπα, ευαισθησίες, όνειρα που μοιραστήκαμε εμείς οι άνθρωποι της Καλαμαριάς που συγκροτήσαμε αυτήν την παράταξη!».
Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά» αποτελείται από 51 υποψηφιότητες.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!