Οι νέοι και όχι μόνο μίλησαν με τον Ανέστη LIVE! Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συζήτηση του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη μέσω facebook


Ωραιόκαστρο 23-05-2019

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι νέοι και όχι μόνο μίλησαν με τον Ανέστη LIVE!
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συζήτηση του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη μέσω facebook

Θέματα που απασχολούν τους νέους –και όχι μόνο- του δήμου Ωραιοκάστρου συζήτησε σε ζωντανή σύνδεση μέσω του facebook ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανέστης Πολυχρονίδης κι έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.
Η δράση «Τα λέμε με τον Ανέστη LIVE στο facebook», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) μέσω της σελίδας της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» στο facebook (fb: Συνεργασία Τώρα - Ανέστης Πολυχρονίδης), συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα η συζήτηση να διαρκέσει τελικά περίπου μία ώρα, αντί των 30 λεπτών που προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός.
Αυτή η συζήτηση ήταν ακόμη μια πρωτοποριακή ενέργεια την οποία υιοθέτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος ήταν και ο μόνος εκ των άλλων έξι συνυποψηφίων του που τόλμησε να δώσει «βήμα» στους νέους, αλλά και στους νέους γονείς, μέσω των δυνατοτήτων που παρέχουν τα social media, να μιλήσει ζωντανά μαζί τους και να απαντήσει σε όλους τους προβληματισμούς που τέθηκαν.
Στο επίκεντρο της ανοιχτής διαδικτυακής συζήτησης βρέθηκαν θέματα που απασχολούν τη νεολαία του δήμου  Ωραιοκάστρου όπως η ανεργία, η έλλειψη αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών, αλλά και θέματα της καθημερινότητας όπως το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης, ο ελλιπής φωτισμός, τα αδέσποτα, αλλά και η έλλειψη συγκοινωνιακής σύνδεσης των περιοχών του δήμου μεταξύ τους.
Να σημειωθεί ότι στη σελίδα της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» στο facebook (fb: Συνεργασία Τώρα - Ανέστης Πολυχρονίδης) όσο και στην ιστοσελίδα της (www.sinergasiatora.gr) αναρτώνται όλες οι δράσεις του Ανέστη Πολυχρονίδη, αλλά και το πρόγραμμά του, καθώς η «Συνεργασία Τώρα» επέλεξε να κάνει ιδιαίτερα περιορισμένη χρήση έντυπου υλικού το οποίο μοιράστηκε χέρι- χέρι.


(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!