Έκθεση Ζωγραφικής «Περί αθυρμάτων ο λόγος ΙΙ» του Μιχαήλ Βακαλούλη (Vakas)


Έκθεση Ζωγραφικής
«Περί αθυρμάτων ο λόγος ΙΙ»   του Μιχαήλ Βακαλούλη (Vakas)                                                         

 Η Δ΄Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης με χαρά σας προσκαλούν το Σάββατο 4 Μαΐου και ώρα 12:00 μ.μ. στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής ««Περί αθυρμάτων ο λόγος ΙΙ»,  με θέμα τα παλιά παραδοσιακά παιχνίδια
του καταξιωμένου Λαρισαίου εικαστικού Μιχαήλ Βακαλούλη (Vakas), στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης - Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας  (Γρηγορίου Λαμπράκη με Κλεάνθους 57).
Στα πλαίσια της έκθεσης θα υλοποιηθούν δύο δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα – εικαστικά εργαστήρια για παιδιά. Ημερομηνίες δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων – εικαστικών εργαστηρίων:
Σάββατο 4 Μαΐου 2019 και ώρες 12:30 μ.μ με 14:00 μ.μ. & Κυριακή 5 Μαΐου 2019 και ώρες 12:30 μ.μ με 14:00 μ.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής: 2310 913 047, 09:00 π.μ.- 12:00 μ.μ (περιορισμένος αριθμός θέσεων).
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα – εικαστικά εργαστήρια θα υποστηριχτούν από τον  εικαστικό Μιχαήλ Βακαλούλη (Vakas). Σκοπός των εν λόγω εκπαιδευτικών προγραμμάτων – εργαστηρίων είναι να ανακαλύψουν τα παιδιά ,μέσα από την παρατήρηση των πινάκων της έκθεσης αλλά και της ατομικής τους εικαστικής δημιουργίας, την ιστορία ενός παλαιού παιχνιδιού.

                                                                                                           

Η έκθεση αυτή θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 31 Μαΐου 2019


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!