Δήμος Παύλου Μελά: Διανομή ΤΕΒΑ 2019

Η Π.Ε. Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης (δυτικό τμήμα) σε συνεργασία με τον δήμο Παύλου Μελά, θα μοιράσουν νωπά είδη τροφίμων του επισιτιστικού προγράμματος (ΤΕΒΑ). Τα προϊόντα θα δοθούν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ,οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτηση τους να λάβουν και προϊόντα μέσω ΤΕΒΑ.
Η διανομή των προϊόντων θα γίνει στο Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Καραολή Δημητρίου 3 και Λευκωσίας,(όπισθεν Δημαρχείου, Σταυρούπολη).
Ημέρες διανομής προϊόντων:
4-5-6-7 Ιουνίου 2018
Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής νωπά προϊόντα:
ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ: Τεμάχια 1 Βάρος: 1,0 kg
ΚΡΕΑΣ BOEIO: Τεμάχια 1 Βάρος: 1,0 kg
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ: Τεμάχια 1 Βάρος:   0,5 kg
ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ: Τεμάχια 1 Βάρος: 0,5 kg
ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ: Τεμάχια 2 Βάρος: 2,0 kg
Σύνολο κιλών ανά μέλος της οικογένειας: 5 κιλά
Οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους (π.χ.αίτηση ΚΕΑ), καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος ή μέλος της οικογένειάς του, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση ή πληρεξούσιο υποχρεωτικά.
Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων( κυρίως πολυμελών οικογενειών) , απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο(καρότσι ή αυτοκίνητο), για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Στους δικαιούχους θα σταλούν γραπτά μηνύματα τα οποία θα τους ενημερώνουν για την συγκεκριμένη ημέρα που πρέπει να προσέλθει ο καθένας. Παρακαλούμε να τηρηθεί αυστηρά η ημερομηνία των μηνυμάτων προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία αυτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!