Θ. Καράογλου: "Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας"


Θεσσαλονίκη, 05 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ»

Την αυτοδυναμία έθεσε ως μεγάλο στόχο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εθνικές εκλογές ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και την εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θόδωρο Παπαδόπουλο και Σταμάτη Βαλασιάδη.
«Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς σαν εκείνους του 2015, που πληρώσαμε πολύ ακριβά ή για ψήφο στα μικρά κόμματα διαμαρτυρίας. Καλούμε όλους τους Έλληνες να έρθουν κοντά μας και να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να σχηματίσει μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, η οποία θα έχει “λυμένα” τα χέρια να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και να οδηγήσει τη χώρα σε καλύτερες ημέρες» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Και συνέχισε: «Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας. Είναι σημαντικό την επομένη των εκλογών να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση με ρεαλιστικό, κοστολογημένο, τεκμηριωμένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα. Ισχυρή λαϊκή εντολή σημαίνει ισχυρή εντολή να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αυτή προκάλεσε».
Όσον αφορά στη δεύτερη εκλογική περιφέρεια του Ν. Θεσσαλονίκης ο κ. Καράογλου εστίασε στην ανάγκη να δοθούν στις παραγωγικές της δυνάμεις περισσότερα αναπτυξιακά κίνητρα. «Ως Νέα Δημοκρατία μιλούμε για λιγότερους φόρους, λιγότερη γραφειοκρατία, ξεκάθαρα χωροταξικά πλαίσια και σημαντική βοήθεια στον πρωτογενή τομέα. Από την παροχή υπηρεσιών πρέπει να περάσουμε στην παραγωγική διαδικασία. Στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα συμβάλλουμε καθοριστικά στην ανάταση της ελληνικής οικονομίας» εξήγησε.
Τέλος έστειλε το μήνυμα πως απόλυτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας είναι να ενώσει τους Έλληνες. «Βασική μας επιδίωξη είναι να γκρεμίσουμε τις διαχωριστικές γραμμές που βάζει καθημερινά ο ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό προτάσσουμε τον θετικό πολιτικό λόγο. Απευθυνόμαστε σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα ώστε να εργαστούμε από κοινού για μια καλύτερη Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!