Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα πρέπει να είναι αυτοδύναμη! του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης


Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα πρέπει να είναι αυτοδύναμη!

Του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης


Η μετεκλογική συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην ΕΡΤ απέδειξε ότι ο πρωθυπουργός υπό προθεσμία είναι εμφανώς σοκαρισμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Εκτός από τις συνέπειες που έχει για την κοινωνία η διαχείριση των θεμάτων με τρόπο ιδεοληπτικό, η ιδεοληψία καθιστά τους κυβερνώντες και τυφλούς στα μάτια, τα αυτιά και το μυαλό –για να χρησιμοποιήσω την αποστροφή από τον Οιδίποδα Τύραννο» του Σοφοκλή. Οι εμμονές σε ιδεολογήματα ξεπερασμένα με τα οποία είναι εμποτισμένοι, έχει ως συνέπεια άλλα να κοιτούν και άλλα να… βλέπουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βερναρδάκης προέβλεπε διαφορά μόλις 4 μονάδων…
Κάπως έτσι έπεσαν από τα σύννεφα το βράδυ των ευρωεκλογών, ζώντας με αυταπάτες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για τις συνέπειες των πράξεων και των αποφάσεών τους σε κρίσιμα θέματα για τον ελληνικό λαό, όπως η υπερφορολόγηση, η κατάλυση της δημόσιας τάξης, η εκχώρηση της Μακεδονίας με τη συνθήκη των Πρεσπών. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας προσωπικά, έπαιξε με τους θεσμούς, απαξίωσε τον ουσιαστικό στόχο των ευρωεκλογών.κα «Εθνικοποίησε» την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου  και  γνώρισε συντριπτική ήττα.
Τώρα ο κ. Τσίπρας μοιάζει με τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του για να σωθεί. Λέει ότι θα κάνει εκλογές άρον άρον, προσπαθώντας να ανατρέψει τη διαφορά των 9,5 μονάδων με τη ΝΔ. Εξακολουθεί ωστόσο την ίδια τακτική του λαϊκισμού έναντι των πολιτών. Βάζει λόγια στο στόμα του Μητσοτάκη (που ποτέ δεν τα έχει πει) δημιουργώντας ο ίδιος ο πρωθυπουργός fake news (!!!), «δεν κάνουμε ρουσφέτια εξυπηρετούμε κοινωνικές ανάγκες» λέει χωρίς ντροπή για τα ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής. Περνά τροπολογίες – νύχτα και επιχειρεί αλλαγή στην ηγεσία της Δικαιοσύνης την ώρα που οδηγεί τη χώρα σε εκλογές. Με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις επιχειρεί να δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση, ενώ κλαίει και οδύρεται δημοσίως γιατί η άκρατη παροχολογία του Μαΐου πήγε… άπατη κατηγορώντας τους πολίτες για το εκλογικό αποτέλεσμα!!! Δεν κατάλαβαν οι πολίτες είπε ο Φλαμπουράρης.
Γιατί όλα αυτά; Γιατί απλά δεν αλλάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το κόμμα των διεθνιστών και των εθνομηδενιστών. Το κόμμα των θαυμαστών του Μαδούρο και της Βενεζουέλας. Το κόμμα του Πολάκη και του Καρανίκα. Το κόμμα των ασύστολων ψεμάτων και του λαϊκισμού.
Ακόμη και την ύστατη ώρα, ο κ. Τσίπρας αθετεί το λόγο του, κάνει κωλοτούμπα. Ενώ είχε πει ότι θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, άλλαξε γνώμη, πήγε τις εκλογές μια βδομάδα μετά, προφανώς για να προλάβει να κάνει τις τελευταίες εξυπηρετήσεις μέσα από τις τροπολογίες που έφερε στη Βουλή.
Η ελληνική κοινωνία δεν πιστεύει πια ούτε λέξη του κ. Τσίπρα. Το έδειξε στις ευρωεκλογές με την διαφορά των 9,5 εκατοστιαίων μονάδων. Το έδειξε στις περιφερειακές εκλογές με 12 από τις 13 Περιφέρειες να εκλέγουν τον Περιφερειάρχη της ΝΔ. Θα το δείξει τρίτη και φαρμακερή στις 7 Ιουλίου για να μην αφήσει την Ελλάδα να κυλήσει στο δρόμο χωρίς επιστροφή που έχει χαράξει ο κ. Τσίπρας. Δρόμο που δεν αφορά μόνο τα οικονομικά, αλλά και την Εκκλησία, την Ιστορία, τα εθνικά δίκαια, την ίδια τη δημοκρατική λειτουργία. Η χώρα θέλει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση. Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα πρέπει να είναι αυτοδύναμη! 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!