Κυριακή 9/6 στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά: Τελετή λήξης ''Φεστιβάλ Παιδείας 2019'' με το συγκρότημα των Bliss


- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
Κυριακή 9/6 στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά: Τελετή λήξης ''Φεστιβάλ Παιδείας 2019'' με το συγκρότημα των Bliss

Με μια εκρηκτική συναυλία θα λήξει την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα έναρξης 19:30 το Φεστιβάλ Παιδείας 2019, στο πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά (είσοδος απέναντι από το Δημαρχείο Σταυρούπολης).
Η συναυλία θα ξεκινήσει με τη συμμετοχή του Συνόλου Μοντέρνας Μουσικής του Μουσικού σχολείου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, το live party θα συνεχιστεί με το συγκρότημα των Bliss.
Η φετινή διοργάνωση ξεκίνησε την Τετάρτη 10 Απριλίου, με την παράσταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης και τα συμμετέχοντα σχολεία στο πρόγραμμα Erasmus από τις χώρες Λιθουανία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία. Ακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο Σταυρούπολης και στα σχολεία, εκθέσεις εικαστικών στο κτίριο “Χρήστος Τσακίρης” και στην υπόγεια διάβαση της οδού Λαγκαδά, εκθέσεις στα σχολεία, κ.α. Τις παραστάσεις παρακολούθησαν περίπου 6000 κόσμου. Συνολικά συμμετείχαν 57 σχολεία, σε 4 εκθέσεις εικαστικών, 20 θεατρικές παραστάσεις, 2 μουσικές συναυλίες και 4 χορευτικές παραστάσεις.
Το Φεστιβάλ Παιδείας διοργανώνει κάθε χρόνο το τμήμα Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά.

"Bliss" (BIO)
Ένα από τα πιο δραστήρια pop συγκροτήματα, οι Bliss είναι γνωστοί για τα εκρηκτικά live party τους και το πάντρεμα πολλών ειδών στη μουσική τους, από το rock n’ roll των 60s μέχρι τις τελευταίες σύγχρονες pop επιτυχίες.
Σχηματισμένοι στα μέσα του 2014, Η Εβίτα (φωνή), ο Δημήτρης (κιθάρα), ο Μάκης (μπάσο) και ο Στέλιος (πλήκτρα) κάνουν ασταμάτητα ζωντανές εμφανίσεις σε μικρά και μεγάλα stage σε όλη τη χώρα, ενώ συνεχώς κυκλοφορούν νέα και πολυποίκιλη μουσική.
Στις αρχές του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο τους video clip για το τραγούδι 'Ανεβαίνω' από τη Satellite Records, με το κομμάτι τους 'Breathe' να ακολουθεί το καλοκαίρι.
Την άνοιξη του 2018 ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με την Real Music, με την οποία κυκλοφορούν το καινούργιο τους τραγούδι 'Μείνε', μαζί με video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Τόμτση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!