Τριήμερη εκδήλωση ευαισθητοποίησης πολιτών:"Κι εμείς μπορούμε" σε θέματα κώφωσης/βαρηκοίας στον εργασιακό τομέα

 Ένωση Κωφών Βόρειου Ελλάδος

Η Ένωση Κωφών Βορείου Ελλάδος ξεκινά τη συζήτηση για τα στερεότυπα που αφορούν τους κωφούς και βαρήκοους ανθρώπους στον εργασιακό τομέα.


Τρεις μέρες εκδηλώσεων, τρεις μέρες επαφών και διάδρασης.«Κι εμείς μπορούμε!» είναι η φράση που ξεκινά το φεστιβάλ.Πρώτη μέρα: Συναντιόμαστε στις 17:15 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης μέσα στη Δ.Ε.Θ. και παρακολουθούμε το επιστημονικό συμπόσιο «Κι εμείς μπορούμε!».
Η ανάδειξη των θετικών πτυχών των Κωφών – Βαρήκοων στον εργασιακό τομέα είναι το θέμα μας σήμερα!Δεύτερη μέρα: Το ραντεβού μας μεταφέρεται έξω, αυτή τη φορά στο Πάρκο Ξαρχάκου απέναντι από τη Χ.Α.Ν.Θ στις 17:00. Στα περίπτερα που θα βρείτε εκεί, η ψυχαγωγία και η ενημέρωση θα παίξουν τον πρώτο ρόλο.Τρίτη μέρα: Τι καλύτερο για να κλείσουμε το φεστιβάλ μας από δυο ταινίες. Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συναντιόμαστε στις 18:00 και βλέπουμε «Τα λόγια της Σιωπής», ντοκυμαντέρ με τη ζωή των Ελλήνων Κωφών και στις 19:30 την ταινία «See what I’m saying», ένα ντοκυμαντέρ που έκανε πάταγο σε Αμερική και Ευρώπη.Κι εμείς μπορούμε, κι εσείς μπορείτε. Όλοι μαζί μπορούμε και θέλουμε!
Σας περιμένουμε!Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!