Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

28/06/2019

Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά
από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.
          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης υπόγειου καλωδίου οδικού ηλεκτροφωτισμού και συντήρηση δικτύου οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της οδού Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη) στο ύψος της αερογέφυρας της Σταυρούπολης και μέχρι τη στροφή για Ωραιόκαστρο.
          Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019,ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 8.30 έως τις 18.00.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!