Μεγάλες συγκεντρώσεις του Σάββα Αναστασιάδη σε Νέα Μάδυτο και Σταυρό




Μεγάλες  συγκεντρώσεις του Σάββα Αναστασιάδη σε Νέα Μάδυτο και Σταυρό
                                                                                           
                                            Δελτίο Τύπου

Το μήνυμα πως στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε «αν θα πάει η χώρα  μπροστά ή αν θα μείνει πίσω» έστειλε ο Σάββας Αναστασιάδης από τη Νέα Μάδυτο, το Σταυρό και τη Γερακαρού.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και μεγάλη προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις του βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη, χθες Παρασκευή 21 Ιουνίου, σε Γερακαρού, Νέα Μάδυτο και Σταυρό. Σε μια δύσκολη εποχή,  δίνουν το παρών άνθρωποι κάθε ηλικίας, σε κάθε του κάλεσμα.

«… στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε «αν θα πάει η χώρα  μπροστά ή αν θα μείνει πίσω. Στις 7 Ιουλίου μιλάτε εσείς. Δίνετε την απάντηση σ΄ αυτούς που σας εξαπάτησαν. Σ΄αυτούς που σας πλήγωσαν. Είναι η μέρα που θα μας κρίνετε  όλους και εμένα προσωπικά. Το έργο μου, τη στάση μου, την συμπεριφορά μου….» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.  Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Σταυρό.
Όπως είπε ο βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Καλυβιώτης»  « Ο κ. Τσίπρας δίχασε τον λαό. Είναι ο Πρωθυπουργός που απεμπόλησε Εθνικά δίκαια και αναγνώρισε ανύπαρκτο Μακεδονικό κράτος, Μακεδονική Εθνότητα και Μακεδονική γλώσσα. Πλήγωσε και πρόσβαλε τους Έλληνες και  ειδικά τους Μακεδόνες. Και αυτό δεν πρόκειται αν του το συγχωρέσουμε ποτέ. Δεν πρόκειται ποτέ να  δεχθούμε στη ψυχή μας την κατάπτυστη συμφωνία»
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του  επισήμανε πως, η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα ηγεσία με ικανότητα, σοβαρότητα, ψυχραιμία, φιλοπατρία και αποφασιστικότητα. Χρειάζεται πολιτική και κοινωνική ομοψυχία. Χρειάζεται ηγεσία που να ενώνει τους Έλληνες και όχι να τους διχάζει. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα αλλά και τους Εθνικούς κινδύνους που προκαλούνται από τις γεωπολιτικές εξελίξεις. Χρειάζεται Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία.








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!