Εκδήλωση Φάνη Παπά στη Θέρμη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΠΑ ΘΕΟΦΑΝΗ (ΦΑΝΗ)


Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

«Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έφτασε. Η ώρα της ανάπτυξης είναι εδώ. Ο αγώνας για την ανόρθωση της χώρας ξεκίνησε. Η δική μας δέσμευση είναι να πάψει η Β’ Θεσσαλονίκης να είναι ο διαχρονικός κομπάρσος. Γι’ αυτό δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Φάνης Παπάς, στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε στο υπαίθριο θεατράκι της κεντρικής πλατείας της Θέρμης.

Ο κ. Παπάς συνομίλησε με τους πολίτες για τα ζητήματα της περιοχής και για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, επισημαίνοντας την ανάγκη οι Θεσσαλονικείς να δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να εφαρμόσει το υλοποιήσιμο και κοστολογημένο πρόγραμμά της για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την είσοδο της χώρας, έπειτα από τόσα χρόνια κρίσης, στη νέα εποχή της σταθερής και διατηρήσιμης ανάπτυξης.

Ο κ. Παπάς αναφερόμενος στα ζητήματα της Β’ Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ότι «ακόμη και η Θέρμη, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος, στερείται της προσοχής της κεντρικής διοίκησης, που επί δεκαετίες μοίραζε ψίχουλα στην εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκη. Σε μια Θεσσαλονίκη, που είναι το δυναμικότερο αναπτυξιακό και παραγωγικό τμήμα του νομού και ζητάει πράξεις. Σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να παλέψω, ώστε αυτός ο τόπος στον οποίο γεννήθηκα και ζω να μπει στο επίκεντρο της Ελλάδας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Της Ελλάδας της δημιουργίας, της προκοπής, της ανάπτυξης, που θα αρχίσει να χτίζει η Νέα Δημοκρατία μετά την 7η Ιουλίου».

Ο κ. Παπάς έκανε ειδική αναφορά και συζήτησε με τους κατοίκους της Θέρμης για σημαντικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην περιοχή και αφορούν στην ολοκλήρωση του άξονα σύνδεσης με τη Χαλκιδική και τη βελτίωση της οδικής επικοινωνίας της Θέρμης με το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, στην ενίσχυση όχι μόνο του πρωτογενούς τομέα, αλλά και της αναπτυσσόμενης καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή, που οφείλει να έχει και οφέλη στην πραγματική τοπική οικονομία κ.ά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!