Πολιτική εκδήλωση χθες βράδυ της Οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ανοιχτή εκδήλωση - συγκρότηση του "ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία" Ωραιοκάστρου διοργανώθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου,   στο κτήριο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στο Παλαιόκαστρο. Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου, από όλο το φάσμα των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων του Ωραιοκάστρου.
Πρώτος το λόγο πήρε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη πλατιάς συσπείρωσης όλων των προοδευτικών δυνάμεων γύρω από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, αναλύοντας τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες. Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Β΄ Θες/νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, μίλησε για τις οικονομικές πτυχές του νέου προγράμματος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Τέλος, ο Χάρης Τσιόκας, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, τόνισε την σημασία να βρεθούν άμεσα όλοι όσοι για διάφορους λόγους δεν προσήλθαν στις εκλογές ή ψήφισαν άλλα μικρότερα κόμματα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Συντονιστής Β΄ Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης του Σύριζα Παναγιώτης Ερμείδης.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε το κάλεσμα σε όλους τους παραβρισκόμενους, για τη συγκρότηση Συντονιστικού Οργάνου, το οποίο και θα συνεδριάσει άμεσα μέσα στην εβδομάδα. Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί να επικοινωνήσει με το e-mail της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ sirizaoraiok@gmail.com    ή στο facebook  Συριζα Ωραιοκαστρου.
Η Οργάνωση Μελών του Σύριζα στο Ωραιόκαστρο, καλεί όλους τους σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες στη μάχη των εκλογών.
Να υπερασπιστούμε όλα όσα έγιναν από το λαό μας για το λαό μας, συνεχίζοντας και διευρύνοντας το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για δίκαιη ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!