Περιοδεία του Σάββα Αναστασιάδη σε Καλοχώρι, Σίνδο και Αγ. Αθανάσιο


                                                                                               
23 Ιουνίου 2019
                                     Δελτίο Τύπου

Περιοδεία του Σάββα Αναστασιάδη σε Καλοχώρι, Σίνδο και Αγ. Αθανάσιο

Περιοδεία σε Καλοχώρι, Σίνδο και Αγ. Αθανάσιο πραγματοποίησε χθες Σάββατο 22 Ιουνίου, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης.
Εκεί συναντήθηκε με κατοίκους των περιοχών και συζήτησε μαζί τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους , για τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με σύνθημα «Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα, Ενωμένοι μπορούμε» κ.α.
Ο βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στο διακύβευμα της ΝΔ,   τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «… στις 7 Ιουλίου καλούμαστε να επιλέξουμε τη στασιμότητα ή την ευημερία. Καλούμαστε να  επιλέξουμε την σταθερότητα και την ασφάλεια. Καλούμαστε να  πούμε όχι σ’ αυτούς που κορόιδεψαν το λαό, να πούμε  όχι στους εθνομηδενιστές και φυσικά να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χάραξε η πατριωτική, Ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
Σήμερα Κυριακή 23  Ιουνίου, ο βουλευτής θα επισκεφθεί το Ηράκλειο και το Περιβολάκι στις 19:30, το Καβαλάρι στις 20:15 και το Κολχικό στις 21:00.










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!