Χαστούκι στον ΣΥΡΙΖΑ, εμπιστοσύνη στη ΝΔ, του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης


                                               









                           Δελτίο  Τύπου
       


Χαστούκι στον ΣΥΡΙΖΑ, εμπιστοσύνη στη ΝΔ
Του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης
Το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης είναι ένα ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Χαστούκι λόγω της ιστορικής διαφοράς 10% που χωρίζει την Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ηχηρό γιατί ο κ. Τσίπρας το έκανε να ακούγεται τόσο δυνατά, με την επιλογή του να «εθνικοποιήσει» τις ευρωπαϊκές εκλογές. Μια επιλογή αλαζονική και ενδεικτική του ευτελούς και απαξιωτικού τρόπου με τον οποίο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει τους θεσμούς της Δημοκρατίας.
Το αποτέλεσμα αποτελεί ξεκάθαρη αποδοκιμασία σε όλες σχεδόν τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Τσίπρα. Το μεγάλο ποσοστό της διαφοράς φουντώνει το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για πολιτική αλλαγή. Οι Έλληνες φαίνεται ότι δεν «ψαρώνουν» πια από κόλπα παροχολογίας, με 13ες συντάξεις όταν ο ίδιος ο Τσίπρας έχει πετσοκόψει τις άλλες 12, με επιδόματα πείνας για κάθε Έλληνα αλλά όχι δουλειές κ.ά. Η μεγάλη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία και όχι μόνο δείχνει ότι μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να του συγχωρήσει την αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών. Επίσης, σχεδόν 8 στους 10 Έλληνες έδειξαν ότι αποδοκιμάζουν τον ροζ καθεστωτισμό, τον φασιστικό πολακισμό, τους προστάτες των ρουβικώνων, τους λάτρεις του Μαδούρο. Έδειξαν ότι αποδοκιμάζουν τους άθεους που φιλούν τάχα το χέρι του παπά, τους απάτριδες που έχουν το θράσος να μας «διδάσκουν» τι είναι πατρίδα, τους πολέμιους του επιχειρείν που εμφανίζονται ως θιασώτες της ελεύθερης οικονομίας, τους ταξικούς εχθρούς της «ελίτ» που την αράζουν στα κότερα, τους αντιευρωπαϊστές αριστεριστές που φορούν το μανδύα των ευρωπαίων σοσιαλιστών.
Η καθαρή νίκη με τη μεγάλη διαφορά αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία, μια παράταξη που ιστορικά έχει αποδείξει ότι ξέρει να σηκώνει την Ελλάδα στους ώμους της και να τη βγάζει από τα δύσκολα. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι που μεγαλώνει και το χρέος μας να σταματήσουμε τον κατήφορο. Οι εθνικές εκλογές είναι πια προ των πυλών. Προχωράμε ενωμένοι απέναντι στην άθλια εκδοχή Τσίπρα, για λιγότερους φόρους και περισσότερες δουλειές. Στην Ελλάδα πνέει πλέον ένας ούριος άνεμος που δεν «γυρίζει» με τίποτα!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!