Αντώνης Σαουλίδης: «H Θεσσαλονίκη που ονειρευόμαστε δεν αποκλείει κανέναν»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντώνης Σαουλίδης Υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ


Θεσσαλονίκη, 21-06-2019
Αντώνης Σαουλίδης: «H Θεσσαλονίκη που ονειρευόμαστε δεν αποκλείει κανέναν»
Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Σχολή Τυφλών) επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ στην Α’ ΘεσσαλονίκηςΑντώνης Σαουλίδης όπου είχε συνάντηση με τα στελέχη και τους μαθητές της σχολής.
Ο κ. Σαουλίδης ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του κέντρου. Σε αυτά που έδωσε ιδιαίτερη προσοχή ήταν η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, η κατασκευή οδηγού τυφλών σε όλα τα πεζοδρόμια, η δημιουργία γηροκομείου τυφλών, η επέκταση της ακουστικής σήμανσης στα φανάρια, η επαγγελματική αποκατάσταση ατόμων με προβλήματα όρασης καθώς και οι επιδοτήσεις για αγορά και εκπαίδευση σκύλων – οδηγών ταυτόχρονα με την απλοποίηση των διαδικασιών απόκτησής τους.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ διένειμε το προκλογικό ενημερωτικό του φυλλάδιο σε γραφή Braille, γεγονός το οποίο εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από τα μέλη της σχολής.
«Η ένταξη των ατόμων με τύφλωση σε όλες τις λειτουργίες της κοινωνίας αποτελεί ένα σημαντικό στόχο για εμάς, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Προκλήσεις στην μετακίνηση, στην εκπαίδευση, στην επαγγελματική αποκατάσταση, στην ψυχαγωγία και στην άθληση είναι μόλις λίγα από αυτά», είπε αμέσως μετά την επίσκεψή του ο κ. Σαουλίδης.
«Σήμερα ένιωσα μεγάλο σεβασμό και ευθύνη προς όλους τους συνανθρώπους μου που γνώρισα στην σχολή. Βλέποντες και μη. Εθελοντές, μαθητές και καθηγητές που αγωνίζονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο. Ήταν τιμή μου που με δεχτήκατε», κατέληξε.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!