Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Περαίας-Ν.Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Περαίας-Ν.Μηχανιώνας
από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Περαίας-Ν.Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 και από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019.
          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας ή τοποθέτηση νέων συστημάτων αναχαίτισης οδού στις παρακάτω οδούς:
1)   Επί της δεξιάς οριογραμμής ή επί της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Περαίας-Ν.Μηχανιώνας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας αντίστοιχα για την εκτέλεση των εργασιών.
2)   Επί της δεξιάς οριογραμμής ή επί της νησίδας της 67ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας αντίστοιχα για την εκτέλεση των εργασιών.
          Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 και από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!