Συελήφθη 31χρονης για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη γυναίκα-μέλος οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 3 κιλά ηρωίνης
Στην αυτόφωρη σύλληψη γυναίκας - μέλους οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (23-07-2019), στην περιοχή του Δενδροποτάμου.
Πρόκειται για 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα είχε αναλάβει το ρόλο της αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών, τα οποία απέκρυπτε σε διαμέρισμα όπου διέμενε, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ενώ έτερη 31χρονη ημεδαπή – αρχηγικό μέλος του κυκλώματος, που αναζητείται, είχε αναλάβει το ρόλο της παραλαβής, μεταφοράς, απόκρυψης και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.
Στο πλαίσιο των ερευνών, μεσημβρινές ώρες χθες (23-07-2019), εντοπίστηκε και συνελήφθη η 31χρονη γυναίκα, ενώ από την κατοχή και την οικία της κατασχέθηκαν:
  • 6 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 3 κιλών και 143 γραμμαρίων και
  • 1 κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις της.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!