Νότης Μαριάς: Ο αγώνας συνεχίζεται

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νότης Μαριάς: Ο αγώνας συνεχίζεται

Μετά και την επίσημη οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων των πρόσφατων ευρωεκλογών που κατέταξαν το Κίνημά μας ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ στην 11η θέση μεταξύ των 41 κομμάτων που συμμετείχαν στις Εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 70.347 συμπολίτες μας οι οποίοι στήριξαν το Κίνημά μας.
Ευχαριστώ επίσης τα μέλη, τους φίλους και τους υποψηφίους του Κινήματός μας για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που έδωσαν παρά τον βρώμικο πόλεμο που έγινε ενάντιά μας και  παρά το όργιο παραβιάσεων της εκλογικής νομοθεσίας που έγινε σε εκατοντάδες εκλογικά τμήματα όπως ήδη καταγγείλαμε στη μαύρη βίβλο των ευρωεκλογών.
Οικονομικοί και οργανωτικοί λόγοι δεν μας επιτρέπουν να συμμετάσχουμε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Θα είμαστε όμως παρόντες στους αγώνες του λαού μας.
Παραμένουμε σταθεροί στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη και στις γνωστές αντιμνημονιακές και πατριωτικές μας θέσεις.
Δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας και δεν στηρίζουμε με την ψήφο μας ούτε άλλους δήθεν αντιμνημονιακούς σχηματισμούς, ούτε  ακροδεξιά κόμματα τα οποία προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν πατριωτικά, ούτε δήθεν κεντρώους συνδυασμούς, σχηματισμοί που όλοι τους διαγκωνίζονται εναγωνίως για μια θέση στην Βουλή δαπανώντας πακτωλό χρημάτων. Πόθεν άραγε;
Ο Ελληνικός λαός είναι ώριμος και γνωρίζει τι πρέπει να πράξει.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Νότης Μαριάς
Πρόεδρος του Κόμματος  «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!