Ξεκίνησαν τα πρώτα μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ Νεάπολης-Συκεών

Ξεκίνησαν τα πρώτα μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ Νεάπολης-Συκεών

♦ Με συνολικά 1.500 συμμετοχές συνεχίζεται το πρόγραμμα του δήμου Νεάπολης-Συκεών «ΚΑΠΗ και Θάλασσα» μέχρι τις 26 Ιουλίου
 
Με εκατοντάδες πλατιά χαμόγελα ξεκίνησαν και φέτος τα μακροβούτια για τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών που έχουν για ακόμα ένα καλοκαίρι την ευκαιρία να απολαύσουν τη χαρά της θάλασσας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΚΑΠΗ και Θάλασσα 2019». 
Από χθες, Δευτέρα 8 Ιουλίου, έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, όσο θα διαρκέσει το πρόγραμμα «ΚΑΠΗ και Θάλασσα», τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου μπορούν, έναντι πολύ χαμηλού συμβολικού αντιτίμου, να απολαμβάνουν καθημερινά το μπάνιο τους στη θάλασσα των Ν. Φλογητών Χαλκιδικής.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τρεις περιόδους, 8-12 Ιουλίου, 15-19 Ιουλίου και 22-26 Ιουλίου, και κατά τη διάρκεια της κάθε περιόδου 480 μέλη των ΚΑΠΗ θα επισκέπτονται καθημερινά την παραλία για το θαλασσινό μπάνιο και τις στιγμές χαλάρωσης. Η μεταφορά των συμμετεχόντων θα γίνεται με λεωφορεία που έχει μισθώσει για αυτό το σκοπό το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Νεάπολης-Συκεών, τα οποία αναχωρούν στις 8 κάθε πρωί από τα ΚΑΠΗ για να επιστρέψουν στη 1 μ.μ. Οι καθημερινές αυτές εξορμήσεις γίνονται με συνοδεία γυμναστών-ναυαγοσωστών, φυσιοθεραπευτών, νοσηλευτών και εκπροσώπων των μελών των ΚΑΠΗ.

Πρόγραμμα εκδρομών
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα των μονοήμερων αλλά και πολυήμερων εκδρομών σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών, που και φέτος έχει καταρτίσει το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης με τις καλύτερες προϋποθέσεις μεταφοράς, διαμονής και ξενάγησης, συνοδευόμενοι από τους εκλεγμένους εκπροσώπους των μελών των ΚΑΠΗ και νοσηλευτικό προσωπικό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!