Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων απο την ΕΜΥ [έκτακτο]


Σύμφωνα με τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το Έκτακτο  Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με Α.Α. 14/2019 που εκδόθηκε την Τρίτη  (15-07-2019), τροποποιείται ως Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών  Φαινομένων, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και 
καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από  χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. 

1. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν: 

Α. Σήμερα Τρίτη (16-07-2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική  Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019), οι Σποράδες,  καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα στο βόρειο  Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη  διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν. 

Β. Την Τετάρτη (17-07-2019)το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η  Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και  βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. 

Γ. Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια) πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια  της νύχτας της Τρίτης προς την Τετάρτη(17-07-2019). 

2. Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού τα  οποία εκδίδονται τέσσερις φορές το 24ωρο στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ  (www.emy.gr). 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!